Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz az, h ha egy lány/nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, h ha egy lány/nő minél tovább kéreti magát annál jobban kell majd a pasinak?

Figyelt kérdés

Nem biztos h elég érthető a kérdésem... a lényeg h most van egy új kapcsolatom és sokan mondják h ha lehet ne feküdjek le vele túl hamar mert minél később adom oda magam, annál jobban kellek majd a srácnak.... Ez tényleg így van?

Fiúk/Férfiak ti h gondoljátok? Vagy ez nem is olyan lényeges dolog?

2011. jún. 21. 16:51
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de csak egy bizonyos határon belül.
2011. jún. 21. 16:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fiatal a pasi,akkor 1-2 hétnél többet nem fog várni.
2011. jún. 21. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha egy lánynál nem jövök be akkor otthagyom és keresek egy másikat.

2011. jún. 21. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:

én nem fogok várni, már nagyon meguntam... egy hónap nálam a határidő

ha addig nincs kufirc akkor aloha! :-)

én ilyen vagyok

2011. jún. 21. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:

:D

köszönöm a válaszokat ;)

2011. jún. 21. 17:12
 6/10 anonim ***** válasza:

nagyon utalom a taktikazos ribiket. dontse el hogy bejovok neki vagy sem, ne az alapjan fekudjon le velem hogy hany nap telt el.

ez a viselkedes kb annyira szanalmas mintha egy alkoholista ugy definialna a korlatolt iszogatas szabalyait hogy amig delutan harom elott nem iszik addig nem alkoholista. De 14.55kor mar nyalcsorgatva nezne az orat kezeben a felespoharral.

2011. jún. 21. 17:12
 7/10 A kérdező kommentje:

utolsó teljesen igazad van :)

én is ezért kérdeztem.. mert személyem szerint nem akarom sokáig húzni de azt szeretném ha minél jobban szeretne és mivel sokan mondogatják h "jjóóóó még húúzd egy kicsit ne add oda magad már most" ezért elbizonytalanodom... meg kb 2hetente hétvégén tudunk csak találkozni... ezért is necces...

2011. jún. 21. 17:15
 8/10 TOMAtm ***** válasza:
ha szerelmes beléd akkor izgató ha nem veted oda neki magad,de sokáig ne várj vele mert más lehet h könnyebben odadobja magát és akkor cseszheted a taktikádat.
2011. jún. 21. 17:27
 9/10 anonim ***** válasza:
hát én vártam 2,5honapot persze elötte azért felfedzetük egymás testét..buliban találkoztunk és az este végén az v a kérdése h "nálam alszol??" én meg közöltem h nem mert én nem olyan típus vok ha nem tetszik keressen 1 olyat aki ott helyben lefekszik vele..erre elkérte a számomat és már másnap elkezdtünk randizni és azóta is együtt vunk..és mondta h mindig őrizzem meg ezeket az értékeimet és ne változzak meg...:)
2011. jún. 21. 17:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor feküdj le vele, ha úgy érzed, mind a ketten érettek vagytok rá és szereted őt és bízol benne annyira hogy utána biztos nem fogod megbánni :)

(azért azt mindenkinek be kell látnia, hogy kell egy kis idő, mire ez kialakul. de ha már biztos vagy magadban és benne, akkor ne húzd tovább:))

2011. jún. 22. 10:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!