Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, h ha egy lány/nő minél tovább kéreti magát annál jobban kell majd a pasinak?
Nem biztos h elég érthető a kérdésem... a lényeg h most van egy új kapcsolatom és sokan mondják h ha lehet ne feküdjek le vele túl hamar mert minél később adom oda magam, annál jobban kellek majd a srácnak.... Ez tényleg így van?
Fiúk/Férfiak ti h gondoljátok? Vagy ez nem is olyan lényeges dolog?
Nem.
Ha egy lánynál nem jövök be akkor otthagyom és keresek egy másikat.
én nem fogok várni, már nagyon meguntam... egy hónap nálam a határidő
ha addig nincs kufirc akkor aloha! :-)
én ilyen vagyok
:D
köszönöm a válaszokat ;)
nagyon utalom a taktikazos ribiket. dontse el hogy bejovok neki vagy sem, ne az alapjan fekudjon le velem hogy hany nap telt el.
ez a viselkedes kb annyira szanalmas mintha egy alkoholista ugy definialna a korlatolt iszogatas szabalyait hogy amig delutan harom elott nem iszik addig nem alkoholista. De 14.55kor mar nyalcsorgatva nezne az orat kezeben a felespoharral.
utolsó teljesen igazad van :)
én is ezért kérdeztem.. mert személyem szerint nem akarom sokáig húzni de azt szeretném ha minél jobban szeretne és mivel sokan mondogatják h "jjóóóó még húúzd egy kicsit ne add oda magad már most" ezért elbizonytalanodom... meg kb 2hetente hétvégén tudunk csak találkozni... ezért is necces...
Akkor feküdj le vele, ha úgy érzed, mind a ketten érettek vagytok rá és szereted őt és bízol benne annyira hogy utána biztos nem fogod megbánni :)
(azért azt mindenkinek be kell látnia, hogy kell egy kis idő, mire ez kialakul. de ha már biztos vagy magadban és benne, akkor ne húzd tovább:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!