Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öbizalomhiány ellen mit lehet tenni? 21/L
Pontosan egy pasi kéne, pont, mint nekem, de csakis olyan, akire felnézek, aki jól néz ki, és még rendes is, mint ember, mert akkor érezném, hogy hű dejó faszim van, és akkor aztán tuti megnőne az önbizalmam.:)
21/L
Bp.-en élsz?
Ha igen, akkor találkozhatnánk!
26/f
"alkohol" meg "pszichomókus"... szánalmas.
A "sikerélmény" az már egy megoldás, de ami tényleg kell neked, az az, hogy megismerd magad. Ahogy a szóban is benne van: önbizalom hiány. Nem bízol magadban és a képességeidben. Fordulj magad felé és azt nézd, NEKED mi a jó. Éld a saját életed, dönts a saját akaratod szerint, viszont vigyázz, mert a döntés hatalmával nagy felelősség is társul..
Én is átéltem ezt és tudom miről beszélek.
Milyen téren van önbizalom hiányod? Először is ezt kéne meghatározni.
23/F
"Pontosan egy pasi kéne, pont, mint nekem, de csakis olyan, akire felnézek, aki jól néz ki, és még rendes is, mint ember, mert akkor érezném, hogy hű dejó faszim van, és akkor aztán tuti megnőne az önbizalmam.:)"
Itt a példa, hogy miért kell még a legocsmányabbaknak is a non plus ultra férfi. Nem, nincsenek komplexusaim, nincs gondom a lányokkal, de rengeteg fiúnál nem így van, nekik emeltem ki.
szerintem meg semmi komoly bajod nincs.
Egyszerűen csak vannak negatív gondolataid, mint mindenkinek. Azokat űzd el, mert ha belegondolsz semmivel nem lesz jobb tőlük, sőt. Csak visszahúznak.
A másik meg, kit érdekel hogy mit gondol a másik vadidegen. Pont ugyanez volt velem is... "jaj, mit gondolhat.." Kit érdekel? Amíg jól érzem magam a bőrömben addig gond egy szál se. Magadra figyelj oda, hogy neked mi a jó.
Az hogy meg majd egy pasitól megjön az önbizalmad.. nem túl jó ötlet. Az csak támaszkodás. Ha valamiért mégis elhagyna, akkor ugyanott vagy, ahol a part szakad. Meg ilyenkor szokott az lenni, hogy "hol voltál?, mit csináltál?, kivel beszéltél?" .. szóval a féltékenység is befigyel.
Keresd meg mit szeretsz csinálni, és küzdj érte! Tele van a világ mindenféle emberrel, aki mindenfélét fog rád mondani közben. Ha mindenkinek meg akarsz felelni, akkor sehova nem jutsz. Felelj meg magadnak. Az a legfontosabb.
Hát igen, a szorongás elég kellemetlen...
Foglalkozz a barátoddal, családoddal, munkáddal.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!