Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, tényleg van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, tényleg van olyan, hogy nincsenek érzelmek a szex mögött?

Figyelt kérdés

én lassan 4 hónapja, hogy belemásztam egy csak szexen alapuló kapcsolatba. persze ahogy lenni szokott,kezdenek nálam érzelmek kialakulni. a "párom" nem tudom hogy áll ehhez, látszólag neki ez még mindig csak szex.Szóval tényleg van nálatok ilyen, hogy ennyi idő után is csak szex és semmi érzelem?

amúgy a pasi nagyon kíván és én is őt, a szex meg fantasztikus vele...

van esély arra, hogy ebből több is lehet?

2011. jún. 21. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Esély van rá, viszont kíváncsi vagyok mit mondanátok annak aki megkérdezi, hogy hogy jöttetek össze. :D
2011. jún. 21. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Esély éppen van, de a pasik kicsit másképp vannak összerakva. Vigyázz nehogy nagyon megsérülj a végén.
2011. jún. 21. 15:30
 3/5 bix ***** válasza:
én nem csináltam ilyet soha,nekem nem fér bele, de jah simán megoldható egy pasi részéről. csak egy olyan csaj kell hozzá aki egyébként nem igazán fogta meg, de arra viszont elég. kár volt belemászni ha nem ismered magad hogy nem tudsz elvonatkoztatni és érzelmek nélkül élvezni a dolgot.
2011. jún. 21. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

azt hiszem igaz lehet a mondás, az igazság tényleg fájni tud. kár volt ebbe belemásznom...

2011. jún. 21. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
tényleg van ilyen sajnos,én is belekerültem egy ilyen "kapcsolatba",és én persze,hogy beleszerettem azóta is azt szívom,mert nagyon ki vagyok lelkileg tőle :( de az volt a fura,hogy olyan volt mintha tényleg együtt lennénk,kézen fogva mentünk vásárolni,meg az utcán,de még sem mondtuk ki,hogy most akkor mi is van :S meg csak szexen alapuló kapcsolatban,nem becézzük a másikat,és nem mondjuk,hogy hiányzol....szóval azóta se tudom mi volt ez csak h még mindig szeretem..:( szóval azt tanácsolom szállj ki belőle minél hamarabb,mielőtt mélyebb érzelmek alakulnának ki benned! remélem neked sikerül! 20/L
2011. jún. 22. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!