Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális túlfűtöttség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális túlfűtöttség?

Figyelt kérdés

Rengetegszer szoktam maszturbálni egyszerűen nem tudom magam visszafogni (bárhol és bármikor). Barátnőm is van és nála egy kicsit cink ha jön és menetközben lelankadok mert egy nap alatt kicsapom 5x-6x. Tehát tudtok vmi módszert vagy bármit h ne legyen ekkora a szex iránti vágyam? előre is köszi a választ

17/F

2011. jún. 21. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
gondolj nagymamádra egész nap
2011. jún. 21. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk foglalkozz néha mással is a pöc.söd fényezésén kívül. Ne nézegess olvass, szexuális tartalmú, témájú dolgokat, tereld el a gondolatod, foglald el magad.

Ha nem megy akkor egy akaratgyenge ösztön-ember vagy, aki nem sokban különbözik egy majomtól. Vagy beteg vagy, és akkor kérd szakember segítségét.

2011. jún. 21. 15:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolsónál van a pont..:) Amúgy velem is ugyan ez van, de én nagyon visszafogom magam és még csinálni is nagyon ritkán szoktam holott, ha elkezdem nekem 10menet beleférne..:D Na, de nem állat vagyok így visszafogom az ösztöneimet, mert tudom, hogy ezzel is csak erősödöm és nem leszek önző és nem fogok folyton a saját testemre figyeljni.
2011. jún. 21. 15:41
 4/4 anonim válasza:
Tartóztasd meg magad először 1 napig, aztán 2 napig, fokozatosan, és olyan 3-4 nap után, amikor már 3-4 napja nem verted ki, dugd meg a barátnődet úgy mint még soha!! Ha ezt így csinálod, beáll az egyensúly, nem kell majd olyan gyakran csinálnod!
2011. jún. 21. 16:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!