Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy fiú nehezen megy el?

Figyelt kérdés

Azzal nincs gond, feláll neki nagyon könnyen, egy csóktól is, de valamiért nehezen, hosszú idő alatt megy el. Azt mondja nagyon élvezi a szexet...de akkor mégis mi lehet ennek az oka?? Nem akarom faggatni, mert gondolom,hogy neki ez kellemetlen...

Bonyolultabbá teszi a helyzetet, hogy nem járunk, csak barátok vagyunk, emellett alkalmanként szexpartnerek. Lehet a szerelem hiánya miatt van ez a probléma?

2011. jún. 21. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Örülj neki, legalább ki tud elégetni téged.
2011. jún. 21. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

neki te vagy az elsö?vagy még nem volt több szexélménye?lehet,h nem tudja magát eléggé elengedni,de az is lehet,h a szerelem hiányzik.szerintem,ha több gyakorlata lesz,akkor már könnyebb lesz elélveznie.

20l

2011. jún. 21. 16:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem az első vagyok neki...de azért sikerül neki,csak hosszú idő után és nekem se ő az első, és a korábbi 2 partneremnél nem tapasztaltam egyáltalán ilyesmit, ezért is fura nekem...
2011. jún. 21. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
ez van
2011. jún. 21. 17:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!