Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért ne lenne orgazmusom?
21éves vok de még nem volt orgazmusom..a mostani barátom 34éves és mikor ezt megtudta akk ő azt mondta h ő biztos abban h azért nincs mert nem szoktam masztizni..mert eddig nagyjábol minden nőjének v orgazmusa és ők is masztiztak...szal most 1 kicsit xarul is érzem magamat mert multkor is felhozta h 1 kicsit bántja h nem tok elmenni,hiába mondtam h de én attól még élvezem..és vmilyen szinten meg meg is értem h rosszul esik neki,mert tom h én is tök boldog szoktam lenni amikor látom h elélvez..
előfordulhat,h akk tényleg szorosan összefügg a kettő és elkéne kezdenem??
21/L
ááááá kizárt hogy az legyen az oka. tudod az orgazmus a nőknél egy természetes biológiai folyamat mint a nedvesedés, magától jön, ha neked nem akkor orvos ki kéne vizsgáljon mert szövődményei lehetnek...
basszus. komolyan. naná hogy ezzel függ össze. ha te nem tudod hogy hogy jó magadnak, akkor egy másik ember nem fogja tudni előhozni... a pasiknak annyival könnyebb, hogy a magas tesztoszteron szint miatt fiatalon mindenki megtanulja kb "kezelni a szerszámot" jobb és bal kézzel is, így nem okoz gondot. de ha te se vagy tisztában azzal hogy hogyan csináld... nekem is volt barátnőm aki ugyanebben a cipőben járt, akkor kezdett el menni amikor rászokott hogy a fürdőben a zuhanyrózsával játszik kicsit. a mostani párom már 11 évesen felfedezte magát, hát nem kell mondjam gondolom, egymás után dobálja a csikló és hüvelyit amikor és ahogy akarja, gyak 0 melóm van benne, és máris készvan mint a bot...
Egy részről tényleg számít az, hogy a saját testedet nem ismered.
Másrészről, csikló orgazmusod sem volt soha? A nők nagy része nem képes hüvelyire.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!