Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezért ne lenne orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért ne lenne orgazmusom?

Figyelt kérdés

21éves vok de még nem volt orgazmusom..a mostani barátom 34éves és mikor ezt megtudta akk ő azt mondta h ő biztos abban h azért nincs mert nem szoktam masztizni..mert eddig nagyjábol minden nőjének v orgazmusa és ők is masztiztak...szal most 1 kicsit xarul is érzem magamat mert multkor is felhozta h 1 kicsit bántja h nem tok elmenni,hiába mondtam h de én attól még élvezem..és vmilyen szinten meg meg is értem h rosszul esik neki,mert tom h én is tök boldog szoktam lenni amikor látom h elélvez..

előfordulhat,h akk tényleg szorosan összefügg a kettő és elkéne kezdenem??

21/L

2011. jún. 21. 14:40
 1/10 anonim válasza:
Igen.
2011. jún. 21. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de abban van valami,hogy először nem árt saját magadon kitapasztalni,hogy neked mi a jó,mitől tudsz elélvezni..,hogy tudd,mire kell törekednetek a pároddal,illetve segíteni tudj neki,ha rosszul csinál valamit.Orálisan sem tudott kielégíteni?
2011. jún. 21. 14:44
 3/10 anonim válasza:
En nemtudom,h ossze-e fugg,de en is ugyan igy voltam!!Nekem csak a megfelelo ferfi kellett!!Ugy voltam hogy feladom,h en olyan no leszek akinek nincs,de tevedtem!7honapja minden aktusnal van es ezt a paromnak koszonhetem!!
2011. jún. 21. 14:45
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom apácazárdában éltél-e, de én már 12 évesen csináltam..ez alap kell legyen, mint a fiúknak is.
2011. jún. 21. 14:45
 5/10 bix ***** válasza:

ááááá kizárt hogy az legyen az oka. tudod az orgazmus a nőknél egy természetes biológiai folyamat mint a nedvesedés, magától jön, ha neked nem akkor orvos ki kéne vizsgáljon mert szövődményei lehetnek...

basszus. komolyan. naná hogy ezzel függ össze. ha te nem tudod hogy hogy jó magadnak, akkor egy másik ember nem fogja tudni előhozni... a pasiknak annyival könnyebb, hogy a magas tesztoszteron szint miatt fiatalon mindenki megtanulja kb "kezelni a szerszámot" jobb és bal kézzel is, így nem okoz gondot. de ha te se vagy tisztában azzal hogy hogyan csináld... nekem is volt barátnőm aki ugyanebben a cipőben járt, akkor kezdett el menni amikor rászokott hogy a fürdőben a zuhanyrózsával játszik kicsit. a mostani párom már 11 évesen felfedezte magát, hát nem kell mondjam gondolom, egymás után dobálja a csikló és hüvelyit amikor és ahogy akarja, gyak 0 melóm van benne, és máris készvan mint a bot...

2011. jún. 21. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Annyiban igaza van a barátodnak, hogy ha maszturbálsz, könnyebben elélvezel szeretkezés vagy petting közben is. Ez azért van, mert ha soha nem elégíted ki magad, akkor Te magad sem tudod, hogy mi a jó, mitől élvezel el, és így a párod sem tudja kitalálni. Próbálkozz, fedezd fel, hogy mi a jó neked, akkor talán kicsit a gátlásaid is oldódnak, és a barátoddal is el tudsz majd élvezni :)
2011. jún. 21. 14:46
 7/10 A kérdező kommentje:
2szer probálta orálisan..az első végülis jó volt,bár nem volt annyira intenzív az érzés,meg jobban élvezem ha a ujjaival ügyeskedik..majd probálta 2dikra is de közöltem vele h nagyon szúr(borostája) és abbahagyta és azóta már nem is csinálja 1általán..csak kézzel...
2011. jún. 21. 14:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy részről tényleg számít az, hogy a saját testedet nem ismered.

Másrészről, csikló orgazmusod sem volt soha? A nők nagy része nem képes hüvelyire.

2011. jún. 21. 14:57
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..akk ugylátszik nem ártana belevágnom,mert akk valószínű ez lehet a probléma forrása..csak sajnálom szegényt,h annyira törekszik h jó legyen..bár amikor 1szer kézzel csinálta akk már majdnem sikerült de az is csak majdnem volt..:( de akk dolgozok rajta..:)
2011. jún. 21. 14:57
 10/10 A kérdező kommentje:
csiklóorgazmussal az a gondom h az csak akk van/volt amikor én csináltam magamnak szal pasinak még nem sikerült főleg orállal nem..bár lehet,h jobban felkéne oldodnom v nem tom..
2011. jún. 21. 15:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!