Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan pár, aki már legaláb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pár, aki már legalább egy éve együtt van és minden nap sexelnek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 14:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne hagyd magad, mármint beszéld meg vele, hogy neked mikor jó és mikor nem esik jól, vállald fel őszintén. Nehogy aztán az legyen belőle, hogy már abszolút háttérbe szorítod magad, és csak megszokásból, kötelességből teszed. Na ne! Tényleg úgy a jó, hogy ha figyelembe veszitek egymás kedvét is. Heti 5 nagyon jó, de a még jobb az, ha megértik a felek, hogy van olyan hét, hogy alig, máskor meg van olyan, hogy minden nap, vagy még gyakrabban. Nem kell ezt olyan görcsösen számolgatni.
2011. jún. 21. 19:25
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak a válasz:

Nincs semmi bajom ezzel a tempóval, csak minden nap azért nem esik jól. Ezt vmondtam is neki és tiszteletben tartja, csak látom az arcán, hogy nem esik neki jól, és nem szeretem megbántani. Azért érdekelt, hogy mások ezzel hogy vannak, hogy tényleg kevés az a heti kb. 5alkalom, vagy ne legyen lelkiismeret furdalásom, ha épp nincs kedvem minden nap. Köszi neked is meg mindenkinek a választ!!

2011. jún. 22. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!