Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől van hogy nem áll fel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bettas kérdése:

Mitől van hogy nem áll fel a páromnak és ha fel is áll miközben szeretkezünk lelankad! Miért lehet ez? Hogyan segithetek neki?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mióta éltek sexuális életet?
2011. jún. 21. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:

Szia nálam is volt ilyen a feleségem este monda hogy nem-e szeretkezünk mondom de pedig hullafárat voltam és akkor is úgyan ez volt

Lehet hogy fáradt vagy valami egyéb gondja van!Kérdez rá

2011. jún. 21. 13:45
 3/12 A kérdező kommentje:
beszélgetünk róla és kérdeztem hogy ideges-e de azt mondja nem !nem régóta vagyunk együtt és mindig van valami baj!mondjuk volt egy olyan eset hogy kicsuszot belölem és akkor lankadt le és utána kérdeztem töle hogy ez zavarja-e és azt mondta hogy szerinte gáz !
2011. jún. 21. 13:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Na és ha orálisan kényezteted? Szerintem az jobban bejönne neki...aztán ha már rákapott az ízére, menni fog a szex is.
2011. jún. 21. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet lelki eredetű,lehet nem tudja elengedni magát,lehet nem stimulálod eléggé,vagy az ő kukija nem elég méretes,vagy a te puncid túl szűk,vagy valami változatosság kellene...Összetett..Legjobb lenne,ha megbeszélnéd vele.
2011. jún. 21. 14:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Bocsi -szűk,+tág.
2011. jún. 21. 14:50
 7/12 A kérdező kommentje:
beszéltünk róla de nem nagyon változik semi,orálisan is kényeztetem az jó neki de után ha abba hagyom semi ugyan ugy lelankad !méretileg picit átlag alati de szeritem nem ezzel van gond!gondoltam rá hogy nem vonzodik hozzám ,de viszont ez hülyeség mert nem azt mutaja meg érzem hogy nem ily van!
2011. jún. 21. 15:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Marad az agyalás.Azon agyal,hogy biztos arra gondolsz,hogy kicsi a farka,még akkor is,ha ezt nem mondja ki.
2011. jún. 21. 15:25
 9/12 A kérdező kommentje:
valamin biztos agyal csak nem tudom hogy pontosan ezen-e! mikor rákérdezek mire gondol közben azt mondja semire de nem hiszem!
2011. jún. 21. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg valami olyanon gondolkodik. Nem is azon, hogy neked van bajod vele, hanem lehet az a baj, hogy úgy érzi nem tud téged kielégíteni így, hogy folyton lelankad neki. És ha már ilyesmin jár az agya, az eléggé önbizalom romboló, és ilyenkor már alapból úgy áll neki következő alkalommal is, hogy biztos megint baj lesz. És emiatt is lehet ez. Próbáld őt biztatni szerintem.
2011. jún. 21. 18:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!