Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek fáj az első sex?
Figyelt kérdés
én még nem estem át rajta és kiváncsi vagyok hogy ez mindenkinek fáj vagy csak "tipustól" függ?? L/142011. jún. 21. 13:12
1/12 anonim válasza:
Ember válogatja de meg ha óvatosan csinálja a pasid akkor nem feltétlenül 15/F
2/12 anonim válasza:
Szerintem meg ne is ess at rajta, fiatal vagy hozza. Nekem pl szemely szerint nagyon jo elmeny volt.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2011. jún. 21. 13:19
4/12 anonim válasza:
Nekem nagyon fajt mikor eloszor lattam S betuvel leirva azt a bizonyos Sz-betus szot.
Azota mar nem annyira...
Amugy nem mindenkinek, de a noknel a legtobbnek igen.
5/12 Dexy válasza:
Nekem fájt kb 2 percig, utána el is felejted az érzést. 19/L
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) és akk ki javítom itt:SZEX xD
2011. jún. 21. 13:54
7/12 anonim válasza:
Huha. elmesélem az én történetemet. Volt egy majdnem 1 éves kapcsolatom, és szerettünk volna lefeküdni, de féltem a fájdalomtól.Sokszor történt minden más..(ujjazás)Másfél év után is rettegtem a dologtól, de akkor már egyedülálló voltam. Volt egy haverom, baráti sex történt, mert benne megbiztam,csupán csak sex semmi más. mondom essünk túl rajta.Hát.. megsem éreztem,csak élveztem.felvoltam már készítve a dologra. Most boldog párkapcsolatban élek.élvezem a sexet fájdalom nélkül :D és rájöttem, h hülyeség volt félni : )
8/12 anonim válasza:
Előző hozzászoló vagyok és 17 éves.
9/12 A kérdező kommentje:
útcsó választ is köszönöm :D
2011. jún. 21. 15:39
10/12 anonim válasza:
Igen, nekem is fájt, még az első pár alkalom, sokat véreztem is. Aztán még az első pár hónapban mindig kicsit kellemetlen volt az első perc, de később abszolút semmi kellemetlen nincs már, második éve, ugyanazzal a fiúval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!