Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb mióta létezik az orális szex? :D
Figyelt kérdés
Tudom elég hülye kérdés de eléggé unom magam :D hátha van aki erre is ad egy megfelelő választ :D?!2011. jún. 21. 11:37
1/11 anonim válasza:
Amióta szája is van az embernek xD
2/11 anonim válasza:
Szerintem max. 50-100 éve.
Azelőtt nem nagyon csinálták az emberek, csak normálisan :D
3/11 anonim válasza:
Hidd csak el,hogy dédapád is szürcsölte a puncit...xD
4/11 anonim válasza:
nagyon régóta létezik sőt kutatások bizonyítják h az állatok is alkalmaznak orális szexet...annyi a különbség h régen ha rájöttek kinyírtak érte...valszeg máglyán vagy akasztás
5/11 anonim válasza:
Az 1700-as évek Franciaországából eredeztetik a kutatások. Biztosan elötte is létezett, de ott harapodzott:D el. Ezért is nevezik franciázásnak.
6/11 anonim válasza:
úgy tudom, hogy az ókori egyiptomiak is ezt csinálták
7/11 anonim válasza:
A Káma Szútra már részletesen tárgyalja, az pedig úgy i.e. 8. századból való... Szóval nagyon régóta!
Pedro
8/11 anonim válasza:
Nekem mesélték,hogy Ötzi is szerette a nyelvjátékokat...
9/11 anonim válasza:
A görögök is csinálták, már időszámításunk előtt.
10/11 anonim válasza:
Az idők kezdete óta van ilyen, sőt igazából, ha láttál már kutyákat k*rni, sokszor ők is így kezdik kb... Viccesebb, hogy nagyon ősi utalások vannak az anális szexre is!
Létezni tehát létezett, csak elítélt dolog volt egy időben (pl. az USA bizonyos államaiban a 20. szd elején bírósági tárgyalást és büntetőeljárást vont maga után, ha rajtakaptak!!!).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!