Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nálam van ilyen? Pls kiváncsi vagyok rá. /maszti/
Kb. 3 napja kezdtem le maszturbálni, azért ilyen későn mert azelőtt nem ment, és csak most éreztem rá a lényegre, és már az első alkalommal volt 2 orgazmusom.
3 napja amikor csak masztizok 1-2 orgazmusom szokott lenni.
Ez nagyon ritka, vagy én csinálom ilyen jól, vagy ez mindenkinél ígyvan?
Kiváncsi vagyok rá. :)
15/ L
A napi 1-2 mégcsak nem is sok- Sőt ha igazán belefeledkezel magadba még kevésnek is mondható. Bár nem maga az orgazmus a lényeg, hanem az út ami oda vezet, a játék magaddal, de ha jön akkor miért ne hagynánk jönni? És lányként nem kell regenerálódnod mint a fiúknak. Legalábbis nem ugyanúgy, te mehetsz tovább amint elélveztél. Elélvezhetsz egy maszti során 4-5-6-7-sokszor, amennyi csak jól esik, meg amennyire időd és lehetőséged van. :)
Amit csinálsz bizonyára jól csinálod, ha már ilyen hamar ráéreztél! Így tovább. Tanuld, fedezd fel és lvezd magadat! Így később ha szexre kerül sor jobban fogod tudni mit és hogyan is szeretnél. :) Szóval egyúttal meg is vagy dícsérve! :)
Ha esetleg van kérdésed vagy bármi amire kíváncsi vagy a témával kapcsolatban, írj nekem bátran!
Hát én egyszer próbáltam, egyedül voltam a lakásban, alaphangulat is megvolt, és annyit értem el vele hogy 10 percig dörzsöltem magam a semmiért.Ha nem néztem volna mit csinálok, észre se vettem volna hogy történik valami odalent.Azóta nem is csinálom:D
Jó neked!
L16
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
hát ha én belekezdek a masztiba az első 5 perben már meg is van az első orgazmus. :) Meg azt is hallottam h egy nő 1x tud elmenni, utána nem mert eléggé érzékeny lesz a csiklója. :/ de akkor ezt rosszul hallottam. :)
amúgy úgy csináltam, hogy amint megvolt az első orgazmus vártam 5 percet és utána is masztiztam és ott is volt egy orgazmusom... :)
UTOLSÓ! sokat segít ha egy kicsit nedves a nunid. ;) én úgy sokkal hamarabb el tudom érni az orgazmust. :) ez csak 1 tipp, de ez szerintem egyénfüggő. :)
Bocsi, nem az utolsó, hanem neked szól:
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:41
:)
Ja és igen utolsó előtti. :)
csinálj úgy a középső újjaddal, mint a fiúk nyelve, amikor nyalni szokott. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!