Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom messze van tőlem, így most msn-en tartjuk a kacsolatot. Hogyan tudnám felizgatni?
Figyelt kérdés
Szeretném a barátnőmet felizgatni msn-en keresztül. Hogy tereljem ilyen irányba a beszélgetést? Lányok, titeket eddig mivel sikerült lázba hozni?2011. jún. 21. 04:16
1/4 anonim válasza:
A barátom ugyanazokkal a szavakkal tud felizgatni, mint élőben. Mivel ha msn-en is mondja, eszembe jut amikor élőben csináljuk :)
2/4 anonim válasza:
Szia!!Figyelj most én is távol vagyok a párommal és tnap történt pont ez a dolog.Végül is Én (Férfi) csak bexélgettünk facebookon.Egyszer csak irom hogy de jó lenne ha rajtam ülnél és szenvedélyesen csókolóznánk,csókolnám a melled a nyakad és finoman a szád.A mellét konkrétan nem cssókoltam csak ami kilátszott a melltartóból.Amúgy attól is függ hogy mit mondasz hogy miket csináltatok már.Nálunk még sex nem volt de már neki is és nekem is többször sikerült egymást úgy felizgatni hogy elmentünk.
3/4 anonim válasza:
Szerintem scannelj be egy villanyszámlát:-)
Vagy "véletlenül" fordítsd arra a camot, amerre a pasid legjobb barátja melletted ül pucéran:-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!