Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom messze van tőlem, így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom messze van tőlem, így most msn-en tartjuk a kacsolatot. Hogyan tudnám felizgatni?

Figyelt kérdés
Szeretném a barátnőmet felizgatni msn-en keresztül. Hogy tereljem ilyen irányba a beszélgetést? Lányok, titeket eddig mivel sikerült lázba hozni?
2011. jún. 21. 04:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A barátom ugyanazokkal a szavakkal tud felizgatni, mint élőben. Mivel ha msn-en is mondja, eszembe jut amikor élőben csináljuk :)
2011. jún. 21. 06:38
 2/4 anonim válasza:
Szia!!Figyelj most én is távol vagyok a párommal és tnap történt pont ez a dolog.Végül is Én (Férfi) csak bexélgettünk facebookon.Egyszer csak irom hogy de jó lenne ha rajtam ülnél és szenvedélyesen csókolóznánk,csókolnám a melled a nyakad és finoman a szád.A mellét konkrétan nem cssókoltam csak ami kilátszott a melltartóból.Amúgy attól is függ hogy mit mondasz hogy miket csináltatok már.Nálunk még sex nem volt de már neki is és nekem is többször sikerült egymást úgy felizgatni hogy elmentünk.
2011. jún. 21. 06:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem scannelj be egy villanyszámlát:-)

Vagy "véletlenül" fordítsd arra a camot, amerre a pasid legjobb barátja melletted ül pucéran:-)

2011. jún. 21. 07:34
 4/4 anonim ***** válasza:
camsex :DDDD
2011. jún. 21. 10:57

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!