Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nem vagytok rosszul attól ha a pasitokat orálisan kell kényeztetnetek?
Amikor beveszitek a f*-szát a szátokba nem gondoltok arra hogy előtte azzal pisilt és lehet hogy maradt rajta némi vizelet? Amikor kezdi élvezni és kijön az előváladék (kinek több,kinek kevesebb) nem vagytok rosszul tőle? Aki lenyeli a g*cit nem undorodik tőle?
Nekem mindig is gondot okozott az ha a barátomat orálisan kellett kényeztetnem,soha sem értettem másoknak hogyan van ehhez gusztusuk. Oké, hogy ő is nyalás közben lenyeli a hüvelyváladékomat és az is ugyan olyan rossz ízű stb. de ő azt mondta nem undorodik tőle.
Ha tudtam hogy előtte fürdött akkor nagyon szívesen csináltam,mert tudtam hogy tiszta,de ha napközben volt akkor volt olyan is hogy majdnem hánytam tőle. Már lassan fél éve hogy szakítottunk de ha összejövök mással félek a szexnek ettől a részétől. Azért még sem kérhetem meg majd a leendő pasimat hogy legyen szíves megmosni mert rosszul vagyok tőle.
Lányok ti hogyan küzditek le ezt az undort,ha egyáltalán bennetek is megvan...?
Mit tudtok tanácsolni?
Hát, szerintem ha szeret, akkor megérti ezt, és igenis el fog menni mosakodni, ha ez a feltétele annak, hogy bevállald. Ennyit bizonyára meg tud tenni a kedvedért, hogy te megtedd a kedvéért :)
Bár ezt én csak feltételezem, a pasik majd megmondják, hogy hajlandóak-e ilyesmire.
Ha nem frissen mosott a nemi szerv, esetleg érződik rajta valami, akkor nem vagy köteles a szádba venni, ha ez téged taszít.
Én ilyenkor csak egy kacér csókot lehelek (inkább puszi) a péniszre, közben végig a barátomat "bűvölöm" a szememmel. Ennyi bőven elég is. Ezt is nagyon értékeli.
Szerintem feldobhatnád az ötletet, hogy zuhanyozzatok, vagy fürödjetek együtt előtte...így nem érezné ő sem kellemetlenül magát esetleg attól, ha te megkérnéd, hogy zuhanyozzon le, ráadásul élvezetes is.:)
vagy csak egyszerűen szólj neki nyugodtan, hogy tisztálkodás nélkül nincs sz*pás, szerintem meg fogja érteni.
Én nem is adtam egy nő szájába sem a farkam,hogy ne mostam volna meg közvetlenül előtte.
Szerintem eléggé alap,ahogy ugyanezt fordítva is elvárom.
Egyetértek a fentebb hozzászólókkal. Az normális dolog, hogy csak tisztán veszed a szádba. A közös zuhanyzás nagyon jó ötlet előjáték gyanánt, vagy ha neki nincs kedve hozzá, akár megkérheted, hogy te hadd mosd meg neki. :)
Az előváladék és a sperma viszont egy másik történet. Az már kevésbé normális, hogy így irtózol tőlük. Ráadásul utóbbit nem is kötelező lenyelni, még akkor is nyugodtan kiköpheted, ha a szádban megy el.
Hát ha nem mosta meg előtte, én nem is vagyok hajlandó hozzápiszkálni, főleg szájjal nem! Egy csomó mindent, fertőzést el lehet kapnia annak, aki hajlamos ezeket elkapdosni(pl. én...).
De a volt barátom az egy olyan szerzet volt, hogy 1 hétre feljött hozzám, és nekem kellett a 3. napon rászólnom, hogy ugyan már, menj már el fürdeni... :D És közben meg azt várta, hogy húde nagy digidugi tiszitoszi lesz itt... -.- :D
A mostani barátom maga a tökély :D *-*
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!