Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodok a vértől, mi lesz ha lesz feleségem?
Figyelt kérdés
komolyan lécci mert ha vért látok hánynom kell:S2011. jún. 21. 01:12
11/14 anonim válasza:
Jaj, dehogy várja el minden nő menstruáció alatt a szexet! Sőt, a döntő többség éppen hogy nem igényli akkor. Meg nem is igazán egészséges olyankor a behatolás a nő számára, sokkal nagyobb a fertőzésveszély. ;)
Egyébként képzeld el, mi van akkor, ha egy nő undorodik a vértől! Azt mondjuk én sem tudom, milyen lehet, de tuti nagyon szar. :D
12/14 anonim válasza:
Az asszonyt seggbe kell rakni menstruáció alatt, ezt minden rendes férj így csinálja!!!!
13/14 napietus válasza:
ne aggódj, a legtöbb nő a menstruáció alatt nem kívánja a szexet, inkább az a különleges, aki igen. ugyanis az nemcsak vérzéssel, de sok esetben fájdalommal, általános rossz közérztettel, diszkomfort érzettel is jár. nekem pl. az a legjobb, ha ilyenkor mindenki egyszerűen békén hagy. amíg gyógyszert szedtem, jobb volt, de már nem szedem, mivel babát szeretnénk, szóval most megint a "nemérdekelavilág" hangulat vesz elő olyankor, plusz szenvedek.
14/14 anonim válasza:
de én full nem értem miért kell a vértől undorodni. hidd el neked is van véred sőt mindenkinek. tök nem értem valaki véres filmektől is elkezd hányni :O
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!