Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 30 éves korban aktívabbak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DsRoland kérdése:

30 éves korban aktívabbak sexben a férfiak? Illetve a lányok őket kedvelik? - mért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 00:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert van fix állásuk és pénzük.
2011. jún. 21. 00:46
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

Egy orvosi szaklap szerint a nők 30as, 40-es éveikben élik szexuális életük csúcsát, míg a férfiak 20-as éveikben. (Ez azért lehet, mert míg a férfiak a kezdetektől tisztába vannak szexualitásukkal így ők tudják azt végig élvezni, viszont idősebb korban megfáradnak; addig egy nőnek akár évek hosszú munkája is lehet, mire kitapasztalja, hogy ő hogy a legboldogabb)

Szóval, nem.

De annyi talán az idősebb korosztály javára válik, hogy akkor már tudják mi kell a nőnek.

2011. jún. 21. 00:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tegyük fel, hogy egy nőnek hosszú évekbe telik, mire rájön, s kitapasztalja a partnerével, hogy neki mi a legjobb. De 30-40 éves korára jön ez össze?? :) nee

Én 23 vagyok, és úgy 3 éve tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy nekem mi a jó... Mondjuk ehhez szerintem elengedhetetlen egy hosszabb párkapcsolat.

Szerintem a csajok azt gondolják, hogy attól, mert idősebb a pasi, tudja, hogy mire vágyik egy nő az ágyban. S ez legtöbbször így is van. A csajoknak meg egy ilyen pasi kell a szexben.

Legalábbis én szerintem valami ilyesmi lehet.

2011. jún. 21. 00:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány a biztonságot keresi a partnerben, amit az anyagiak adnak ugye... Mivel 30-on túl a férfiak már általában keresnek egy ideje, így nyilván azt feltételezik a lányok, hogy ők majd biztonságot tudnak nekik adni. Ezt persze a kevésbé komoly férfiak szívesen meg is lovagolják és sorra döntögetik a lányokat. Ettől igazán aktívnak tűnnek olykor...
2011. jún. 21. 01:06
 5/11 A kérdező kommentje:

00:59 elég jól fogalmaztad meg .

de lányok vélaszát is várom .

2011. jún. 21. 01:07
 6/11 anonim ***** válasza:

00:48

Csak nem egy újabb "Amerikai kutatás" ?

Őszintén szólva 34 vagyok ,de nem érzem egyáltalán ,hogy "megfáradtam" volna. Feleségem tanúsít ő is itt van.

34/F

2011. jún. 21. 01:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt velem egykorú, pár évvel idősebb és jóval idősebb barátom is! A szexről amit el tudok mondani: a velem egyidős önző volt és nagyképű, velem nem sokat foglalkozott. a nálam picivel idősebb foglalkozott volna,de nem ment még neki. hiába mondtam hogy jó nem érzett rá, meg még benne volt az önzőség is. Hozzáteszem neki megvolt mindene 26 éves korára: lakás, autó, biztos anyagi háttér. és most van egy harmicvalahány éves barátom. hát hogy is mondjam: elképesztő, hogy mennyire tudja hogy kell bánni egy nővel, ahogy csak arra figyel h nekem jó legyen és utána se magával foglalkozik, hanem még egy második orgazmust is kicsikar belőlem. hihetetlen... szóval igen: azt hiszem a harmicas férfiak azok akik még nem égtek ki, de pontosan tudják mi kell a nőnek: a tökéletes szeretők.
2011. jún. 21. 09:08
 8/11 anonim válasza:
Nekem most van egy új kapcsolatom, 29 éves a srác, igazából ez még csak most alakul, és szerintem aktívabbak! Még nem volt semmi komoly közöttünk, csak smároltunk, de lehetett érezni, hogy rendesen túlteng benne a tesztoszteron.. Mondta is, hogyha van egy komoly kapcsolata akkor napi háromszor-négyszer minimum szexel, ha meg nincs, akkor megoldja máshogy. Ő azt mondta, hogy ő 22-23 évesen nem volt ennyire "aktív". És szerintem sokan azért kedveljük a 30 körüli férfiakat, mert ők már kiélték magukat, nem kacsintgatnak félre, nem akarnak mindenféle extrém dolgot kipróbálni, és már nem 1-2 hónapra terveznek csak.
2011. jún. 21. 11:19
 9/11 A kérdező kommentje:
köszi , akkor sok mindentől függ.
2011. jún. 21. 17:42
 10/11 Timpike ***** válasza:

az én párom az 30 éves és elég aktív:)

2. Én azért szettem mert komoly és nem linkel el semmit és nem csak a szexre kellek hanem komolyan gomolya a kapcsolatunkat:)

22/L

2011. jún. 28. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!