Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tudna segíteni valaki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudna segíteni valaki hogy min kéne javítanunk?

Figyelt kérdés

Pár hete kavarok egy roma csajszival,én fehér vagyok viszont ez a lány full bájos,szép és szexy-vékony alkata van,inkább félvérnek néz ki mint romának,nagyon ápolt,tiszta lány,a puncija is mindig szép csupasz szóval nincs vele gond,együtt vesztettük el pár hete,nagyon élvezetes vele a pettingtől kezdve a dugásig viszont a korai magömlés elég gyakori nálam pedig már szinte mindent kipróbáltunk amivel kitoljuk kicsit az időt de mégse jött eddig össze:S

Meg a behatolás sem egyszerű mert a méretem elég nagy és vastag,előjáték az mindig hosszas de így is gyakran még fáj neki és nehezen megy a tágulás így nehézkesen indul a közösülés is pedig mindig jól megujjazom,kinyalom őt plusz volt hogy sikosítót is használtunk de akkor se lett könyebb.Lehet azért mert még friss a "dolog"?

Ha sokat gyakorolunk akkor több ideig fog tartani egy menet és könyebben betudom majd nyomni a puncijába?

2011. jún. 20. 23:26
 1/2 dr végh béla jános ***** válasza:
A válasz igen, és nem értem, miért kell kihangsúlyozni, hogy roma a csaj.
2011. jún. 20. 23:30
 2/2 Zekki06 ***** válasza:
ami nem megy azt ne erőltesd :)
2011. jún. 21. 00:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!