Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 év körüli nők, ha nincs párjuk és nem is nagyon volt kívánják a szexet?
Figyelt kérdés
Képesek akár egyéjszakásba is bele menni vagy inkább maszti? Egyáltalán, szoktak masztizni vagy már annyira megszokták hogy nincs semmi, hogy nem is hiányzik nekik a szex?2011. jún. 20. 22:57
1/3 anonim válasza:
Kétféle nő van: Aki maszturbált már és aki tagadja.
2/3 A kérdező kommentje:
:-)
2011. jún. 20. 23:00
3/3 anonim válasza:
Sokáig voltam egyedül és inkább egy-két diszkrét, rövid távú, kalandba mentem bele.
A masztit nem igazán preferáltam. Annyira meg soha nem függtem a hormonjaimtól, hogy létszükségletnek éreztem volna a szexet. Persze azért néha nekem is hiányzott, de ilyenkor kerestem hozzá partnert, de nem sűrűn fordult elő. Nem tudom, miért. Sokan azt állítják, nem tudnának élni szex nélkül. Én elég sokáig gond nélkül tudtam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!