Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha már óvszerrel szexelek akkor nem élvezem el? [bővebben a kiegészítésben]
Ugyanazt az óvszert használom már egy jó ideje (Durex Fantasy) és mindig elélveztem de mostanában már nem, mindig úgy kell befejeznünk, hogy eltávolítom az óvszert és úgy csináljuk. Biztos hogy nem vagyok rá allergiás meg semmi. Ja és közben élvezem a szexet és érzem is, hogy elmegyek de aztán mégsem. Valakinek valami tipp?
CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT VÁROK! Előre is köszi.
Kicsit irreális oka van. Anyagoknak semmi köze az elélvezéshez. Valamit rosszul csináltok.
Próbáljátok dinamikusabban végigvinni, a végét nyomjátok meg, úgy jobb lesz. =)
kitágult a hüvelye? esetleg?
én is nehezebben megyek el mint régebben (ugyanaz a barátnőm) és én erre gyanakszom.
olyan pózokat veszünk vel ahol kicsit több inger éri a pélómat és úgy király szokott lenni :D
Mondjuk ez lehetséges, amit mondasz... Amikor ő elélvez már vagy harmadszorra akkor utána már olyan mintha a levegőbe szexelnék.. :S:D Ja amúgy már több mint 3 hónapja vagyunk együtt és csak most az utóbbi 1-2 hétbe alakult ki ez a "problémám".
Amúgy meg milyen pózokat szoktatok felvenni, hogy több inger éri a brédet?!
kutyapóz, aztán az a misszionárius de nem simán hanem mondjuk a lábát a nyakába rakja vagy az én vállamra, aztán misszionárius pózban felemelem és összefogom a két lábát
szoktunk a falnál is szexelni, lovagló póz megfogom a derekát felemelem egész a farkamig ő fekszik az ágyon én állok a földön és úgy is igazából ki kell kísérletezni hogy neked mi a legfrankóbb
sok sikert kívánok hozzá ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!