Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ezt enyhíteni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezt enyhíteni? Kuki probléma

Figyelt kérdés

Szóval... a barátnőm felizgat, majd egy idő után elkezd fájni az ágyékom... még se akarom fejéhez vágni 1 hét után, hogy verje már ki nekem, vagy szopjon le... valahogy lehetne enyhíteni a fájdalmat, vagy megszüntetni? Vagy nincs más mód rá, csak az elélvezés?

17/f

köszi

2011. jún. 20. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Mondd meg neki, hogy ne izgasson fel, ha nem akar semmit! Ennyi...
2011. jún. 20. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
csak az elélvezés. barátomnak is volt ilyen, amikor sokáig nem voltunk együtt, aztán jól felhúztam és fájt neki... utána lefeküdtünk és jó lett
2011. jún. 20. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:

szerinted ez normális dolog?

milyen fájdalom? mint mikor herén rúgnak.:D paff nemtudom mi lehet

4/12 anonim ***** válasza:
Ha felizgat és nem veri ki akkor mond neki hogy megyek kulálni oszt ránts rá eggyet a WC-ben meglátod utána sokkal jobb lesz.
 5/12 anonim ***** válasza:

17 évesen "kuki"? :)

Lehet hogy tényleg csak a kielégülés a megoldás. Verd ki magadnak!

6/12 anonim ***** válasza:
kisfütyiXD
2011. jún. 20. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez normális! Élvezz el, így vagy úgy. Most nem a megcsalásra gondolok, hanem a kis kezed önállósítására.

26N

Jah, és némi ismeretterjesztés gyanánt el is mondhatod neki, h ez neked bizony fájdalomhoz vezet. Legalább ő is tanul valamit. ;-)

2011. jún. 20. 21:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ez jó, de randi közbe hogy verjem ki a kukim? :)
2011. jún. 20. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Írta valaki, klotyó, vagy pedig egyszerűen tudasd vele, h a te tested így működik. Húzd oda a kezét, stb.

26N

2011. jún. 20. 21:59
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami gyors lövetű. Kell minimum 8-9 perc, mire elélvezek. Rá se tudom fogni, hogy barnát fektettem. No mindegy, azért köszönöm. Úgy látszik tudatnom kell vele, hogy szopjon le. Már most kellemetlen, mert szerelmes vagyok belé és nem akarom, hogy azt higyje, hogy valami csürhe bunkó vagyok, aki csak le akarja hentelni.
2011. jún. 20. 22:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!