Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves lány miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves lány miért nem meri megfogni a brokit (shortstory)?

Figyelt kérdés

ne ítélj meg elsőre kérlek engem egy idétlen ninfomán baromnak mert nem vagyok az

együtt aludtunk ,tegnap ismertem meg. és kb mindketten kissé furán éreztük magunkat(mert még nem ismerjük annyira egymást.de lexartuk). nem is én voltam az aki erőlteti a dolgot, hanem mondhatni taperoltuk egymást. aztán éreztem h már majdnem meg akarta fogni a farkamat(persze csak farmeron kívül), de aztán vmiért nem. éreztem rajta h kissé zavarban van,én is kissé megzavarodtamXD

erre most mindenféle választ elfogadok(persze a témához kapcsolódóan:D)

18F

2011. jún. 20. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

talán elbizonytalanodott hogy egyáltalán akarja e ezt?

Vagy túl kicsinek érezte?

2011. jún. 20. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
azért mert valszeg szűz tapasztalatlan és nem tudja mit csináljon vaaaaagy beindult ő is egy kicsit de aztán kapcsolt h még nem vagy egyébként is nem akar tőled semmit és inkább nem ment bele:)
2011. jún. 20. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl kicsinek érezte....:DDDDDkössz a röhögést:D
2011. jún. 20. 21:33
 4/5 A kérdező kommentje:

néha kissé furán viselkedek,érzem is magamon. de amúgy sztem bejövök néki:D

amúgy nemhiszem h méretbeli a problema:D(átlagos méret plusz 1cm(amennyiben átlag a 16cmXD))

2011. jún. 20. 21:35
 5/5 A kérdező kommentje:
hehe nem szűz
2011. júl. 13. 10:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!