Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy piros gyertyától eltudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy piros gyertyától eltudok jutni a g pontig?

Figyelt kérdés
feltette a barátom a piros gyertyát és élveztem...
2011. jún. 20. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
itt szakadjon rám a jóisten ege h nem értem...nem orgazmusra gondoltál? a G pont az a pont amit ingerelve eljutsz a csúcsra... és ha a barátod egy piros gyertyával vitt el...hát nem tom fura fantázia de ti tudjátok...
2011. jún. 20. 21:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Zölddel próbáld, sokkal hatásosabb.
2011. jún. 20. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Hova tette fel?
2011. jún. 20. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát, ezt neked kell tudni, de inkább a gyertya méretétől és alakjától függ, mint a színétől...

De a legjobban úgy tudsz eljutni a G-pontig, ha a barátod nem gyertyákat dugdos beléd, hanem a farkát (bocsi a megfogalmazásért). Remélem vagy már 18 éves.

2011. jún. 20. 21:29
 5/9 anonim ***** válasza:
hát ha még meg is gyújtod biztos felejthetetlen élményt hagy az emlékeidben:D egyébként sokféle piros gyertya van..nem a színe számít. De szerintem nem is gyertyát kellene dugdosnia:D nem hiszem hogy egészséges, de ti tudjátok:)
2011. jún. 20. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:

20:29-nek nincs igaza, a gyertya adott esetben könnyebben ingerelheti a G-pontodat, mint a pasid farka. Ennek ellenére inkább szerezzetek valami oda tervezett játékot, ne legyen giga méret, mert kicsit ciki lehet menni a nyőgyogyóhoz, h bocsi belém tört a piros gyertya. :) A higiéniai szempontokról nem is beszélve.

26N

2011. jún. 20. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Uristeen:D Nem értem minek nektek a "piros gyertya" ha ott van a fiúd farka (: meg szerintem az qrvára nem egészséges, de te/ti tudjátok...
2011. jún. 20. 23:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Jah és lehet, hogy a Pink vagy a lila jobban felizgatna...:D
2011. jún. 20. 23:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Az ABC-n keresztül főleg... de azért gyújtsd meg előtte, hogy nedvesebb legyen. :) Garantált a maradandó élmény. :D
2011. jún. 24. 16:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!