Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 17 évesen nagy a szexuális étvágyam?
Figyelt kérdés
Hát..már 2 éve nem volt barátom..Igen,tudom,korán kezdtem...15 évesen vesztettem el a szüzességemet..Igaz,még csak 2szer szexeltem...de már nagyon hiányzik..íígy 2 év után..És nagyon sokat gondolok rá!minden pasinak tetszeni akarok...Ez normális?Vagy beteges egy 17 éves lánynál?Idegenekkel is simán el tudom képzelni...valakivel,aki csak bejön külsőleg..2011. jún. 20. 20:58
1/10 anonim válasza:
elhiszem :) de idegennel ne tedd, teljesen normális.
belekóstoltál valamibe ami jó, és állandóan csinálnád.
Én csakis baráttal (legalább megbízható emberrel, akiről van fogalmad) javaslom
2/10 anonim válasza:
Basszus, az lenne a gáz, ha nem lenne szexuális étvágyad. xd
3/10 anonim válasza:
Semmi gond, teljesen normális vagy! Ne legyen emiatt bűntudatod!
Keress magadnak egy megbízható fiút és vele szeretkezzél! :)
4/10 anonim válasza:
Normális nekem is ez van ha gondolod irj egy privátot :D 16/F
5/10 A kérdező kommentje:
Hát van egy fiú...aki bejön ,én is nagyon bejövök neki..és ő nagyon szeretne...de nem szeretjük egymást!...Nem tudom,feküdjek e le vele...Nagyon szeretném!De félek..büntudatom lenne...mégiscsak minden érzelem nélkül...Szerintetek?Az alkalmi szex elítélendő dolog?
2011. jún. 20. 21:09
6/10 anonim válasza:
Az alkalmi szex az abban részt vevő két ember dolga. Ennyi! :)
7/10 anonim válasza:
ha úgy érzed utána bűntudatod lenne és bánnád ne csináld... ha azért nem mered mert "ugyan mit gondolnának mások?" akkor azzal ne foglalkozz és csináld ha jólesik... gyakran énis ezen a határon voltam másfélév szünet után bár én csak szerelemből tudok vkivel lefeküdni, de nem ítélem el azt aki nem:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Akarom,nagyon!Nem tudom,lenne e büntudatom..mert nem volt még alkalmi szexem....Csak annyit tudok,hogy akarom!:D
2011. jún. 20. 21:32
9/10 anonim válasza:
Érzelem nélkül soha ne tedd meg, semmiképpen.
10/10 anonim válasza:
Szerintem írj rám,és ismerkedjünk meg :D
Am meg ne pont itt kérdezd meg bűn-e az alkalmi szex.. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!