Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez minden fiúval igyvan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez minden fiúval igyvan?

Figyelt kérdés
amikor el megyek, egyből rám jön a hugyozás:D és nem tudok hugyozni csak kb.20 perc múlva. ez normális??
2011. jún. 20. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
nem én álló farokkal is tudok
2011. jún. 20. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
nem. velem sincs így
2011. jún. 20. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Velem sincs így, és én is tudok álló cerkával brunyálni.
2011. jún. 20. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha önkielégítek, vagy barátnővel vagyok, akkor utánna úgy hugyozok mint egy ló. Rögtön utánna szinte.
2011. jún. 20. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de hasonló problémám van. Nekem rendszerint marhára kell pisilnem aktus során (hiába mentem el előtte), és egyszer volt, hogy utána vagy fél óráig nem tudtam.. hát az elég nagy szívás volt.

Elvileg az normális -habár látom, van kivétel -, hogy az ember izgalmi állapotban nem tud vizelni, és ezek szerint ez utána is fenn áll egy darabig. Az viszont számomra is rejtély, hogy miért kell az embernek hamar pisilnie ilyenkor.

2011. jún. 20. 20:47
 6/7 anonim válasza:

Ha arra vetemülnél, hogy egyszer talán leérettségizel biológiából... Tudhatnád, hogy az ondóvezeték a húgycsőbe torkollik. A hipotalamusznak hála a vizelési és a nemi hormonok kioltják egymást(tehát hugyozás közben nem élvezel el és vice versa).

Szóval az lenne a baj, ha a csajba lőnéd a sárgát, okkal lett ez így. =)

Üdv.

2011. jún. 20. 22:08
 7/7 anonim válasza:
orgazmus után szönte rögtön jön a vizeletürítés, ez természetes, mivel úgymond "kitakarítja" a hugycsövet
2011. jún. 23. 21:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!