Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Lányok miért várnak sokáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Lányok miért várnak sokáig az elsővel?

Figyelt kérdés
Valaki elmondaná hogy a lányok miért várnak mindíg sokáig az első szexel? Azt megértem hogy meg kell ismerniük jól a pasijukat meg kell egy kis idő hogy megbízanak benne hogy vigyáznak majd meg nem csak azért akar vele. De akkor is miért kell várni éveket???
2011. jún. 20. 20:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
éveket nem azért vár... nem áll még rá készen ennyi...nem kell erőltetni ha le akar feküdni és veled akar lefeküdni le is fog.
2011. jún. 20. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem akkor kéne várni, ha nem érzed magad elég érettnek hozzá. Én két hónap után lefeküdtem a párommal, mégis együtt vagyunk már több mint egy éve. Ez, hogy szüzesség, hát igen, fontos dolog, de nem annyira, hogy éveket kelljen várni, szerintem. Persze van különbség egy 14 éves és egy 18 éves között.
2011. jún. 20. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én utálom ha egy csaj azonnal elém ugrik meztelenül. Nincs benne semmi kihívás. Én azt mondom, hogy én vadász vagyok, szeretek vadászni, de ne ugorjon elém a vad, hogy "gyere lőj le!", ha érted mire célzok.
2011. jún. 20. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze van különbség, nem is azt mondtam hogy 12 évesen gyere az ágyba! Hanem hogy egy 15-18 éves aki már 14 éves korában megérett és van egy szeretője na az mire vár.
2011. jún. 20. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is megvárattam a fiúm, 8honap után feküdtem le vele. Nem azért mert nem voltam rá érett vagy váratni akartam. vagy valami.

csak igy éreztem helyén valónak.

Nem vagyok az a könnyűvérű ribi aki mindenkit befogad. lehet hogy régimódi vagyok én 18évesen feküdtem le a fiúmmal, azóta is együtt vagyunk, most 20vagyok.

Ő szeretett, meg is beszéltük, és kivárta a sorát. és büszke vagyok arra, hogy igy döntöttem.

Mert ha mindenkinek egyből odadod magad tudni fogják és nem vesznek komolyan.

2011. jún. 20. 20:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már ezt a hülye én vagyok a vadász baromságot! Én meg rohadtul utálom, hogyha egy csónakban ülök, csak nagy szenvedések árán sikerül kifogni a halat. Nem lehetne, hogy néha napján magától beugrik a csónakba, hogy nekem csak fejen kelljen vágni az evezővel?

Aki pedig nem érzi magát késznek rá, az ne is akarjon kapcsolatot, mert ez fontos dolog.

2011. jún. 20. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokan az elveik miatt várnak addig, egyesek azért, hogy megismerjék a párjukat, míg mások azért, mert nem érzik elég érettnek magukat. Nekem voltak kalandjaim 14-15 éves koromtól, volt néhány pasi (akikkel nem jártam), akivel ismerkedtünk ilyen téren, tapi, orális szex, stb., de konkrétan aktusra 16 éves koromban került sor az első barátommal 1 hónap után. Előtte vele is volt már petting, szinte az első héttől kezdve. Én érettnek éreztem rá magam, és kívántam, nem láttam értelmét tovább várni, és a barátomban is megbíztam. Azóta eltelt két év, még mindig együtt vagyunk, és semmit nem bántam meg, abból amik eddig történtek velem ilyen téren.
2011. jún. 21. 01:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Van aki sokat vár, és van akit egy kicsit sem érdekel mikor és kivel veszti el, de az egy másik kategória:). Szerintem ha nem vár sokat vele (2-3 hónapot)attól még nem ribanc, és nem is könnyűvérű. Fontos a szüzesség, igen, de annyira nem, hogy féléveket-éveket keljen várni vele.:) Mindenki akkor megy bele mikor úgy érzi itt az ideje. De ez nem idő függő szerintem, hanem hogy mennyire ismeritek egymást, és mikor léptek a kapcsolatban arra a szintre.:) Lehet az 2 hét vagy 2 év:) mindegy csak Szeresd! :)
2011. jún. 21. 08:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!