Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelni akarok a szomszéddal!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni akarok a szomszéddal! Hogy hajtsak rá?

Figyelt kérdés
22 lány vagyok és bejön az utcában lakó 32-35 körüli csávó. régebben láttam vele nőt de mostanában nem. le akarok vele feküdni, kíváncsi vagyok milyen az ágyban de nem tudom hogy kezdeményezzek nála. ötlet?
2011. jún. 20. 20:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

igazából az utca aljába építkezik. lehet vmi olyasni ürügy kellene hogy ott odamenni vagy ilyesmi

ja és egy kutyája is van

csak nehéz összeraknom így hogy ne legyen béna ahogy odamegyek

2011. jún. 20. 20:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Menj át hozzá, hogy cső én vagyok a szomszéd, hoztam pitét, csak be kell nyúlnod érte a kebleim közé, van hozzá kis tea is, azért meg a bugyimba kell benyúlnod. Ne nevettesd már ki magad. Használd a fantáziád ha már ilyen céljaid vannak, és ne várd hogy mások mondják meg ezt is, hogy mit csinálj a magánéletedben.
2011. jún. 20. 20:13
 13/21 anonim ***** válasza:
kacsintgassál rá egy kicsikét...aztán csábítóan nyald körbe a szádat.
2011. jún. 20. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
mond azt hogy hallottad jó ezermester és megkéne szerelni a csapodat xDD
2011. jún. 20. 20:15
 15/21 A kérdező kommentje:
jó csak kíváncsi voltam hátha írtok valami jó ötletet. amúgy ha nincs nője szerintetek benne lenne egy jó szexbe velem?
2011. jún. 20. 20:15
 16/21 anonim ***** válasza:
biztos van kint néha az utcán, v udvarán..kinézed ablakbol, és akkor elmész előtte, odaköszönsz, megkérdezed mi a helyzet, ha nem ismer bemutatkozol és rámenősen megkérdezed nem inna e meg veled egy kávét, kolat v akármit..ha ráharap nyert ügyed van, ha szerencséd van behiv, ha pedig nem akkor keress inkább mást, amugy még lehet be is jön neki a rámenős stilus, meg imponál neki, h tetszik neked.
2011. jún. 20. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:
ha ő nem lenne benne akkor felajánlom magam. HARR xD
2011. jún. 20. 20:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Menj el hozzá, és mondd neki, hogy a kutyája megharapott és kárpótlást követelsz. Ha megfelelően adod elő, és ő is vevő a dologra, akkor nem lesz kérdés, hogy mi legyen az a kárpótlás.
2011. jún. 20. 20:19
 19/21 anonim válasza:
100%
Hát, ha kozvetlen szomszéd, akkor kérj kolcson tole valamit. Lehet akármi, akár konyhai dolog, de akár egy csavarhúzóért is átkuldhetett az apád. :D De egy elég hiheto otlet. Ha magad vagy otthon és van otthon auto, akkor menj át, hogy nem cserélné-e ki a kiégett kortét, (csak ehhez elotte, tonkre kellene tenni a kortét :D:D) esetleg leengeded kicsit a kocsi kerekét, és átmész, hogy nem cserélni-e ki, vagy esetleg felpumpálni. Fantáziálj, elvégre te akarsz dugni :D:D
2011. jún. 20. 20:26
 20/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. majd megpróbálom felhívni magamra a figyelmét
2011. jún. 20. 20:39
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!