Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az osztálytársam nyíltan kikezd velem az osztály elött és mindenféle szexuális szövegeket nyom hogy így dugjam meg, ugy nyaljak ki stb, de van pasija. Mit tegyek?
Ja, hogy te fiú vagy?! Akkor szerintem inkább menekülj!
Második voltam.
Oltsd le, ha azért mondogat ilyenekt mert piszkálni akar.
Ha azért mondja mert bejössz neki, de van valahol kanija akkor meg ne foglalkozz vele tesó! Nem hiszem el, hogy neked egy ilyen nőre van szükséged. Ennél százszor jobbat is találsz csak keresgélned kell.
Csak meg akar alázni. Tegyél róla, hogy ez ne legyen így.
Ha úgy van, ahogy gondolom, akkor nagyon megijedne, ha rábólintanál a dologra. Mondhatnád, hogy vettél óvszert, tőled mehet a dolog.
Akkor dugd meg.
Vagy nyomj le egy szöveget: a csajod előtt nem, cica ;)
Ha a csaj nem szemétkedésből mond ilyeneket neked, akkor elég egyértelmű hogy egy ri.Banc! Szeirnted nem??
Komolyan ha az én barátnőm ilyeneket mondana másoknak (már nem jár iskolába szóval nem az osztálytársainak, de tegyük fel pl munkahelyén) akkor tuti hogy elküldeném a halál faszára...Kell neked egy ilyen nő?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!