Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bi és meleg fiúknál miért fontos a méret?
Te milyet szeretsz? Vagy milyet szeretnél a kicsi vékonyat,
vagy a nagyobbat?
Azt a jó k..va életibe.
Bioszból jó vagyok, de nem is tudom elképzelni mit csinálni ez az állat a testével O.O
Amúgy hülyeség ez a farok méret. Ha tök jó srác vagy vicces és jól nézel ki, és azért mert nem 20 centis farkad van elutasít bárki is az hülye. Ahogy nagyanyám szokta mondani, nem feltétlen erre a témára," mond meg neki, hogy hülye én üzenem".
Nem is akarok belegondolni, hogy milyen világképük lehet ezeknek, mit jelenthet a szerelem és mit s szex és mi köze lehet a kettőnek egymáshoz. Csak sajnálni tudom az ilyen felfogásúakat.
Engem például egyáltalán nem érdekel a méret, de én is úgy vettem észre, hogy ez szinte mindenkinél fontos...
18/F
Szerintem sokkal inkább a testalkat fontos, mint az intim méret. Ha normális srácot keresel, 16 cm-rel már aktív szerepre is bőven jó vagy.
24/F (meleg)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!