Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A bi és meleg fiúknál miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bi és meleg fiúknál miért fontos a méret?

Figyelt kérdés
Én egy vékony bi srác vok. Sajnos csak 16cm a farkam és úgy vettem észre a bi és meleg fiúknál ez fontos. Miért? Miben lényeges?
2011. jún. 20. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Szegénykém, egyedül fogsz maradni most örökre.
2011. jún. 20. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Te milyet szeretsz? Vagy milyet szeretnél a kicsi vékonyat,

vagy a nagyobbat?

2011. jún. 20. 19:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Én vékony passzív srácot:)
2011. jún. 20. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok meleg, de marha nehéz rájönni, hogy ha egyszer dugni akarsz vele, akkor mindegy, milyen beállítottságú vagy, szükség van egy bizonyos méretre, nem? Mondjuk melegként annyi előnyöd van, hogy ha nagyon kicsi, akkor még mindig jó lehetsz az ágyban a passzív szerepre...
2011. jún. 20. 19:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Itt egy videó, nézd meg:

[link]

Szerintem tanulságos.

2011. jún. 20. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
ez hülyeség...nem fontosabb nekik se mint a nőknek, az egy dolog h te pont ilyenekkel találkoztál
2011. jún. 20. 19:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt a jó k..va életibe.

Bioszból jó vagyok, de nem is tudom elképzelni mit csinálni ez az állat a testével O.O

Amúgy hülyeség ez a farok méret. Ha tök jó srác vagy vicces és jól nézel ki, és azért mert nem 20 centis farkad van elutasít bárki is az hülye. Ahogy nagyanyám szokta mondani, nem feltétlen erre a témára," mond meg neki, hogy hülye én üzenem".

Nem is akarok belegondolni, hogy milyen világképük lehet ezeknek, mit jelenthet a szerelem és mit s szex és mi köze lehet a kettőnek egymáshoz. Csak sajnálni tudom az ilyen felfogásúakat.

2011. jún. 20. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem például egyáltalán nem érdekel a méret, de én is úgy vettem észre, hogy ez szinte mindenkinél fontos...

18/F

2011. jún. 20. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal inkább a testalkat fontos, mint az intim méret. Ha normális srácot keresel, 16 cm-rel már aktív szerepre is bőven jó vagy.

24/F (meleg)

2011. jún. 21. 19:59

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!