Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a különbség a dugás és a szeretkezés között?
Figyelt kérdés
hogyan viselkedtek a nővel amikor csak egy dugás vagy amikor szeretkeztek valakivel. pl. simogatjátok-e, figyeltek e rá, meddig tart a szex stb..?2011. jún. 20. 18:50
1/7 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek nekem mindig a partnerem az első. Minden eddigi kapcsolatomban és egyéjszakás kalandomban ugyanolyan hévvel és szenvedéllyel vetettem bele magam.
Nálam minden dugás szeretkezés és a feleségem is ezt szereti bennem :)
23/F
2/7 anonim válasza:
Első vagyok, mielőtt félreértenétek, fiatal korom ellenére nagyon sok "kalandom" volt, de a 4 év alatt egyszer sem csaltam meg a nejemet. Sőt senkit se, mert mindig engem csaltak, vagy dobtak.
3/7 anonim válasza:
kérdező te ennyit nem tudsz? A dugás az sima szex érzelmek nélkül. A szeretkezés meg nem csak szexről szól.
4/7 A kérdező kommentje:
igen ezt tudtam! a részletekre vagyok kíváncsi. mint ahogy ha tovább olvasod a kérdést látható is
2011. jún. 20. 19:08
5/7 anonim válasza:
ha szeretkezek valakivel akkor az szerelemből van szóval mindent megteszek hogy élvezze hogy jó legyen neki és mivel szeretem élvezettel csókolom meg a nyakát és csókolózok vele szeretkezés közben, ha meg csak megdugok vkit magasról lesz@rom h mit akar csak nekem legyen jó kb
6/7 anonim válasza:
Ha szeretkezek, akkor csak a másikkal törődök, ha dugok, akkor csak magammal.
7/7 anonim válasza:
nagy kulombseg van a ketto kozt van amikor ez esik jobban van amikor az ! 3 eve vagyok eggyutt a parommal es van amikor szimplan csak dugunk es ha olyan kedvunk van szeretkezunk ez kedv kerdese ! van amikor az ember gyengedsegre lagy kellemes elvezesre vagyik van amikor meg csak egy hatalmas elvezes a celja ez kedv kerdese :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!