Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ha valaki fel ajánlja hogy nézétek meg camon ahogy masztizik megnéznétek? Kort is irjatok
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 18:39
2/20 anonim válasza:
én néztem már, de csak arc nélkül :D szal én nem kapcsoltam be.
3/20 anonim válasza:
Én élőbe is kiverem neked ha jó csaj vagy.
4/20 anonim válasza:
Nem, max ha a pasim az:D. Ha akarok tőle vmit azért nem, ha nem akkor meg azért.
de menj fel [link] -ra, az tele van ilyen idiótákkal.
16L
5/20 anonim válasza:
Ha fizetne sem. Ez undorító. 24/l
6/20 anonim válasza:
Nem nézném meg,camon nem érdekel. Inkább nézem élőben,besegítek és a végén legyen belőle szex.
8/20 anonim válasza:
Nem, nem érdekel. Láttam már olyat, izgulni meg csak arra izgulok akit szeretek... -.-"
19L
9/20 anonim válasza:
Nem. Nem érdekel. 27/N
Egyébként egyszer belesétáltam egy ilyenbe. Csávó bekapcsolta a kamerát, meresztgetem a szemem hogy hol a pofája, erre fel meglátok egy álló f.szt melyet körülölel egy kéz. Hát rögtön kikapcs, törlés és tiltás.
10/20 anonim válasza:
Undorodom az ilyen emberektől
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!