Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vonz az, hogy kiszolgált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonz az, hogy kiszolgáltatott személlyel sexeljek?

Figyelt kérdés
Vonz, hogy pl vki akit megkötöznek megdugjak. Vagy ilyesmi. Miért? Más is van így vele? Ami még furább, hogy fiú vok és külön tetszene ha pl egy fiút a barátnője előtt kényszerítenék. A barátnőmmel szoktunk néha szerepjátékozni, amikor bekötöm a szemét, stb.
2011. jún. 20. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk perverz dögök.:D

Amúgy akkor a lány előtt erőszakolnál meg egy pasit? Vagy a pasit kényszerítenéd, hogy megdugja a barátnőjét? Mindkettőnek van közönsége, az első a forced-bi, a második exhibicionizmus (a pár részéről).

2011. jún. 20. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Én mindig mondom páromnak, hogy kötözzön ki és "erőszakoljon" meg, de sajnos őt ez nem izgatja. :(

22L

2011. jún. 22. 16:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ahogy leírtad, nekem is megtetszett a dolog. Ha van srác aki vállalja szóljon:)
2011. jún. 22. 16:47
 14/16 anonim válasza:
Én is így vok vele.
2011. jún. 22. 16:59
 15/16 anonim ***** válasza:

A barátom sokszor kikötöz,de ez a szitu nekem sajnos vicces,ugyhogy nem tudom igazán élvezni.

A másik dolog az,hogy én is szeretnék hozzá érni,kényeztetni,de így csak fekszem mint egy darab fa...

2011. jún. 22. 17:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Mire kényszeritenéd a fiut?
2011. jún. 22. 18:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!