Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik akkor ha?
...aktus közben elmegyek [F/19] de tovább csinálom? Az izgalomtól összemegy a péniszem és kifolyik az óvszerből az anyag,vagy lehetséges az, hogy amíg csinálom, addig ugyanolyan merev marad? Mert igazából még úgy is élvezem a dolgot, csak egy idő után mindig megállok,mert félek, hogy kifolyik. (Igazából azt sem érzem, hogy összemenne.)
Régen egy felvilágosító újságban, amit még suliban kaptunk, olvastam, hogy a férfiaknál lehtséges olyan, hogy nem az ejakulációval élveznek el, hanem jóval utána, az ingerektől (mint a nők). Ez tényleg lehetséges? Ha igen, akkor nekemse kéne aggódnom a fentebbi probléma miatt ugye?
Hát amikor abbahagyod, nézd meg, hogy összement-e. :D Ha nem, akkor legközelebb picit később hagyd abba, és ha akkor sem ment össze, akkor így tovább, más ötletem nincs. :D De ha picit is úgy érzed h kezd összemenni, vagy nem vagy biztos benne, h ok a dolog, akkor inkább hagyd abba, ne folyjon ki mert az viszont probléma. :S
19/N
Ha óvszerben vagy, nem várhatod meg, míg összemegy!
Pont azért, mert kifolyik.
Előbb ki kell húzni!
Köszi szépen a válaszokat!
Én igazából nem vagyok benne biztos, hogy összemegy ( az tuti, hogy ha kiveszem, akkor igen ), mivel amikor megy tovább az aktus, akkor még izgatva van és merev, csak nem tudom ez meddig tartana ki, meg hogy kitart-e egy darabig.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!