Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ettől lehetünk leszbik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől lehetünk leszbik?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tegnapa nagy nevetés után egy kicsit tovább mentünk... bugyin keresztül simogattuk egymásét és egymás ujját bekaptuk. Ez már leszbiségnek számít? Van barátunk.
2011. jún. 20. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha élveztétek is, van bennetek hajlam. De nem ez a probléma, hanem hogy van barátotok, és mégis egymást "szórakoztatjátok".

Valamennyi/L

2011. jún. 20. 17:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez érdekes, de szerintem ettől még nem vagytok azok... csak ha már ennél is továbbmennétek...
2011. jún. 20. 17:04
 3/10 dr végh béla jános ***** válasza:
100%

Ha fiúk lennétek, már mindenki flamelne, hogy mekkora b*zik vagytok, de mivel lányok vagytok, ezért természetesen csak kíváncsiak. ;D

Egyébként meg akkor vagy leszbikus, ha annak érzed magad.

2011. jún. 20. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
De jó. Ettől nem. Ez egy kis hajlamról árulkodik, ami tíz nőből kilencben meg van.
2011. jún. 20. 17:07
 5/10 anonim válasza:
68%
ja, egyértelműűen leszbik vagytok
2011. jún. 20. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel írtátok,hogy van fiútok,így maximum csak biszexek lehettek,ez pedig a lányok nagy többségénél fenn áll..
2011. jún. 20. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
96%

de amúgy tényleg fiúknál ezmár bu.ziság :D mondjuk énis szívesebben nézek egymást simogató lányokat :DD legközelebb szóljatok :D én csajom ezt csinálná bnőjével tuti mondanám hogye egy hármast szervezzen csak :D ti is tegyétek xD

18f

2011. jún. 20. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
én mindig azt mondom hogy a szándék a fontos.
2011. jún. 20. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy elméletem erre.

AMIG NEM ÉRZED ÚGY HOGY SZERELMES TUDSZ LENNI EGY LÁNYBA ADDIG NEM VAGY LEZBIKUS.

Az, hogy kicsit kényeztettétek egymást azzal nincs semmi baj. Sokan csinálják csak nem valják be ;)

2011. jún. 20. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem leszbikus, biszexuális, ha egyszer mindkettőtöknek van barátja is mellette!
2011. jún. 21. 00:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!