Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyaljak jól ki egy csajt?
Én azt szeretm mikor a párom a nyelvével hatol belém, ahhh az a forróság
25N
eloszor lassan, nagyon finoman nyalogasd meg a csiklojat, meg a huvelybemenetet, mindent, be is hatolhatsz a nyelveddel (mint visszabb is emlitette valaki) az irtó jó érzés ám :) ...aztan kicsit gyorsits a tempón,aztan ujra lasits, néha puszilgasd, vagy szivogasd meg közben. Harapdalni is lehet, de nagyon finoman!!! es persze a lány reakcioit ne hagyd figyelmen kivul, abból rajosz ugyis hogy mikor "vagy jó helyen"
egyebkent valaki egyszer azt mondta, nekem hogy akkor csinalja jol az ember, ha "smárol a nunival" :P
11:01
A válasz tök egyszerű.
Vegyünk egy hátrányos helyzetű fiút, mondjuk engem. Gátlásos vagyok, stb, így nem tudok leakasztani heti három nőt (még egyet se). Ha viszont odakerülök, hogy élesben megy a dolog, akkor sokszor elvárás/vagy legalábbis nagy előny ha már előre tud az ember. Természetesen élőben jobb próbálkozni, de én pl azért olvasok utána/nézem meg a fent linkelt videót, hogy hátha tanulok belőle valamit. Amit ha (sajnos túl ritkán) egyenesbe kerültem, és ott a helyzet, tudjak alkalmazni, hogy minél maradandóbb élményt nyújtsak a lánynak.
Egyébként kedves kérdező neked meg:
Megnézheted ezt a videót, de a legfontosabb, hogy élesben figyelj a léányra, és nagyjából megmutatja, (látod rajta), hogy hol és mi jó neki. És nem árt megfogadni az előttem hozzászólók tanácsait.
19f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!