Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan nyaljak jól ki egy csajt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyaljak jól ki egy csajt?

Figyelt kérdés
valami jó bevált módszereitek, tippetek esetleg, vagy valami jó videó amiben tanulhatnék.. help!!!
2011. jún. 20. 16:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt szeretm mikor a párom a nyelvével hatol belém, ahhh az a forróság

25N

2011. jún. 20. 20:34
 12/21 anonim ***** válasza:
Most komolyan! A mai fiatalok az internetről akarnak megtanulni nyalni és dugni??? Én sem vagyok öreg, de ez kiakaszt! 25/L
2011. jún. 22. 11:01
 13/21 Csorby ***** válasza:
ez érdekes tényleg hogy net en akartok megtanulni nyalni,dugni..amm meg ha ott leszel akk jön magától...
2011. jún. 22. 11:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Úgy nyalj, ahogy az aktuális "nyalnivalónak" a legjobb. Figyeld a reakcióit, és tudni fogod mi a legjobb neki.
2011. jún. 22. 11:44
 15/21 anonim ***** válasza:

eloszor lassan, nagyon finoman nyalogasd meg a csiklojat, meg a huvelybemenetet, mindent, be is hatolhatsz a nyelveddel (mint visszabb is emlitette valaki) az irtó jó érzés ám :) ...aztan kicsit gyorsits a tempón,aztan ujra lasits, néha puszilgasd, vagy szivogasd meg közben. Harapdalni is lehet, de nagyon finoman!!! es persze a lány reakcioit ne hagyd figyelmen kivul, abból rajosz ugyis hogy mikor "vagy jó helyen"

egyebkent valaki egyszer azt mondta, nekem hogy akkor csinalja jol az ember, ha "smárol a nunival" :P

2011. jún. 22. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
jah es 23/L (11:59 voltam )
2011. jún. 22. 12:00
 17/21 anonim ***** válasza:

11:01

A válasz tök egyszerű.

Vegyünk egy hátrányos helyzetű fiút, mondjuk engem. Gátlásos vagyok, stb, így nem tudok leakasztani heti három nőt (még egyet se). Ha viszont odakerülök, hogy élesben megy a dolog, akkor sokszor elvárás/vagy legalábbis nagy előny ha már előre tud az ember. Természetesen élőben jobb próbálkozni, de én pl azért olvasok utána/nézem meg a fent linkelt videót, hogy hátha tanulok belőle valamit. Amit ha (sajnos túl ritkán) egyenesbe kerültem, és ott a helyzet, tudjak alkalmazni, hogy minél maradandóbb élményt nyújtsak a lánynak.

Egyébként kedves kérdező neked meg:

Megnézheted ezt a videót, de a legfontosabb, hogy élesben figyelj a léányra, és nagyjából megmutatja, (látod rajta), hogy hol és mi jó neki. És nem árt megfogadni az előttem hozzászólók tanácsait.

19f

2011. jún. 22. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Kedves hátrányos helyzetű fiú!Azért mert páran leírják, h kell nyalni, úgysem ebből fogod megtanulni. És mégis mit csinálsz, ha punciközelbe kerülsz? Lelki szemeid előtt végigolvasod a tanácsokat? Az internet előtt is ráéreztek a pasik, h hogyan kel csinálni. Különben is tudod: a gyakorlat teszi a mestert! (nem az olvasás)
2011. jún. 22. 12:44
 19/21 Főzős Laci ***** válasza:
Ez attól függ,hogy a illető hölgy hogyan szereti.Ha van elég bátorsága:elmondja.Ha prűd,akkor neked kell kitapasztalni,hogy mi az ami nagyon jó neki.Pl.:egyik nő szereti ha csak a csiklóját ingerlik,a másik pedig fölötte vagy alatta van az érzéki pontja:ahol igen csak jó lesz neki!De van olyan nő is,aki ezt nem szereti,csak elviseli.Ez az én,vagyis a mi házasságunkban így van 40-en túl...
2011. jún. 22. 14:32
 20/21 anonim ***** válasza:
amikor én először csináltam a barátnőmnek, simán elélvezett tőle, pedig nem néztem utána hogy kell. ne görcsölj, ne undorodj tőle, előtte izgasd fel. nyalogasd a csiklóját, először finoman aztán egyre erőteljesebben, néha válts tempót, de szerintem jobb, ha gyorsan csinálod. néha finoman szívogasd a csiklóját. a párom azt imádja :P
2011. jún. 22. 16:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!