Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A gruppenre rá lehet venni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gruppenre rá lehet venni egy pasit?

Figyelt kérdés

Engem érdekelne milyen lehet egyszerre két fiúval, barátomnak is mondtam már, annyira nem hatotta meg a téma, bár mindig elvicceltük. Ti belemennétek a barátnőtök kedvéért?

20L

2011. jún. 20. 15:10
1 2 3
 1/26 WhiteLabel ***** válasza:
96%
Én nem mennék bele, és a csajomse szeretné, mivel tudja ha meglátnám hogy a farkával közelít a csajom felé, megfolytanám helyszínen.
2011. jún. 20. 15:11
 2/26 anonim ***** válasza:
16%
WhiteLabel te akkora kretén vagy...
2011. jún. 20. 15:12
 3/26 WhiteLabel ***** válasza:
95%
Miért vagyok kretén? most komolyan, ki az aki élvezi ha más is dugja a csaját?
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy leszbikus lányt és szexeljetek a párotok előtt. Utána könnyebben bele fog menni abba is ha plusz egy fiú van ott.
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én simán belemennék,ha megvan a bizalom:) 22/f
2011. jún. 20. 15:13
 6/26 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy sztem nincs semmi kivetnivaló egy ilyen hármasban. WhiteLabel nem kretén, csak nagyon konzervatív. Nem a középkorban élünk, hogy a nőre úgy tekintek mint tulajdon, hogy csak az enyém és neki nem lehetnek vágyai.
2011. jún. 20. 15:13
 7/26 A kérdező kommentje:
Én undorodom attól, hogy hozzáérjek más lányhoz. De a több fiús felállás tetszik. Túlélem, ha kimarad, csak érdekelne, hogy mások mennyire nyitottak egy ilyen ötletre?
2011. jún. 20. 15:14
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

"Miért vagyok kretén? most komolyan, ki az aki élvezi ha más is dugja a csaját?"

Nem konkrétan emiatt, hanem úgy az összes válaszod alapján mondom ezt ;)

2011. jún. 20. 15:14
 9/26 anonim ***** válasza:
Tudnék mesélni erről,de félek,hogy a sztori alapján felismer valaki...:$ XDDD
2011. jún. 20. 15:19
 10/26 WhiteLabel ***** válasza:
95%
Szerintem ez nem középkor kérdése, én úgy vagyok vele ha boldog kapcsolatba élek valakivel, akkor ne akarjon mással összefeküdni, ha meg nem boldog mondja meg és akkor mehet amerre lát, és csinál amit akar.
2011. jún. 20. 15:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!