Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vicces szextörténetek? :D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces szextörténetek? :D

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Milyen lehet röhögve sexelni,úgyhogy a hahótázásod rázza a csípődet?
2011. jún. 20. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Miután megfulladt rájöttem, hogy rossz lyukba dugdostam.
2011. jún. 20. 13:52
 3/16 anonim válasza:
19%
van egy olyan különleges pozíció ahol nem lehet a csajom terhes , és sokszor belevertem neki , majd végül terhes lett.
2011. jún. 20. 13:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kádban akartuk csinálni, de nekem kiszaladt egy buborék :) Aztán erőltettet ő is egyet ne legyen túl ciki nekem, nevettünk majd inkább az ágyban folytattuk 19/L
2011. jún. 20. 13:54
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekikezdtünk de valami megnyalta a talpamat. Fél oráig tartott mire megfogtuk a macskát a sötét szobába
2011. jún. 20. 14:01
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

Simán vannak kiscsajok akik ha nem is az ilyen nyakbalábas baromságot, de hasonlót bevesznek.

Pl. utána mosd ki szappannal a hüvelyed, ülj sós vízbe, ugrálj, hogy gyorsan kifolyjon, ha csak félig rakja be nem lesz baba...

Aztán meg csodálkoznak ha mégis.

2011. jún. 20. 14:06
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nekem még mindig az volt a legviccesebb, amikor leszakadt közben az ágy... :D
2011. jún. 20. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

16 éveseknek:Hogy suzeretkezhet valaki ha azt se tudja mi-mivel jár na meg védekezés nélkül csak az szeretkezzen akit nem zavar ha nemi beteg lesz vagy ha terhes.

Más:Nekem is volt egy ágyleszakadós sztori.A párom a szüleivel lakott egy kis lakásban,ami galériás volt.Mi voltunk a galérián.A másik szobában a szülők(persze valszeg minden áthallatszott,mert ha horkolt valaki akkor azt hallottuk),általábban néma csönden csináltuk,aztán annyira belemelegedtünk, h. még a vége elött leszakadt az ágy,egész éjjel a matracon aludtunk, egyikünk se mert aznap a szükők elé állni.Persze másnap be kellett jelenteni h. leszakadt az ágy és hallgattuk útána pár napig az oltogatást.

2011. jún. 20. 14:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
minek nem oltogattak, de amikor bejött a barátom nővére a szobába én meg épp felvettem egy ágyból kitört darabkát és kérdezte, hogy mi az, akkor elég érdekesen nézett... :D
2011. jún. 20. 14:19
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
minek = minket
2011. jún. 20. 14:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!