Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel lehet nagyobra növeszten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet nagyobra növeszteni a dákót?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg egyik barátod, hogy lépjen rá, azt lökjön hanyatt.
2011. jún. 20. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
kérdezz meg egy intim plasztikai sebészt...én halottam vmi golyorol amit beleraknak és nagyob lesz miatta...de nem tuodm csaj vagyok nem érint a dolog annyira.
2011. jún. 20. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
sokat gondolsz arra hogy nagy farkad van és megnő magától.
2011. jún. 20. 13:33
 4/10 Tyler913 ***** válasza:
En ugy tudom,mutettel vastagitani lehet,de hosszabbitani nem.A kremek es tablettak kb. annyit ernek,mint a mellnovelo cuccok-tehat semmit.Szerintem a legokosabb,ha elfogadod a jelenlegi mereted,es nem csinalsz gondot belole.
2011. jún. 20. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
A svédcsavar nevű cuccal. Itt olvastam:)
2011. jún. 20. 13:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Úthengert nem ajánlom. Nekem nem jött be.
2011. jún. 20. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:
nekem nincs bajom a méretével csak kiáncsi vagyok hogyan lehet, olvastam egy neten egy oldalt de szerintem az nem igaz hogy tömegnövelővel is meg lehet növeszteni mer akkor már az égig érne nekem mer én is használok olyat de én csak a fehérje miatt mer kevés húst eszek
2011. jún. 20. 13:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha rövid a kardod tégy egy lépést elöre. Hidd el ha elég sokat gyalogolsz elöre akkor a farkad elöbb utobb eléri a lyukat!
2011. jún. 20. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Na most figyelj, nagy titkot mondok el.

Fogsz egy damilt, amivel horgászni szoktak. Jó erősen rákötöd a végére(az is megfelel, ha a horogra kötöd rá, és azt akasztd bele a végébe).

Ezután eldöntöd, mekkorát akarsz növelni rajta. Ha kiscit, akkor egy féltéglát, ha nagyot, akkor egy egész téglát rákötsz a damil másik végére. Ha igazán nagyot akarsz növelni, akkor egy OTP bankautomatát.

Majd felmászol a tetőre, leülsz a szélére, és ledobod a téglát/bankautomatát.

A másik lehetőség:

damil egyik vége a farkadra, a másik a kutya pórázára, fogsz egy nagyobb kosárnyi csontot, majd eldobod, hogy fusson utána a kutya.

2011. jún. 20. 13:50
 10/10 anonim ***** válasza:

13 centinél nagyobb akkor semmi para, nekem 15,5 és imádom csak használni kéne már vmire:D

f17

2011. jún. 20. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!