Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az udvarlás megkezdésétől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az udvarlás megkezdésétől számítva mennyi idő után "illik" lefeküdni egy férfival, hogy ne tűnjek könnyűvérűnek, de szűznek sem?

Figyelt kérdés
22/L, eddig egy nagyon hosszú, tartós kapcsolatban voltam, rajta kívül nem volt senkim, elég tapasztalatlan vagyok e téren. Köszi előre is.
2011. jún. 20. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát... Nekem a párom kb. fél évig udvarolt, mire egyáltalán kimondtam azt, hogy összejövök vele. Ezután pedig egy hónapra rá feküdtünk le egymással...

Erre amúgy szerintem nincs szabály...

De hogy érted, hogy udvarlás? AMikor már kapcsolatban vagytok, vagy amikor még csak ostromol?

2011. jún. 20. 12:58
 2/7 LN09 ***** válasza:

Én 9 hónap után feküdtem le anno a barátommal. Mára a férjem :Đ 11 éve vagyunk együtt. Mondjuk nekem ő volt az első.

Ha nem az első lenne és annyi idős lennék mint te, akkor én kb. 1-2 hónapot várnék. De ezt igy nem lehet megmondani, mert te tudod, te érzed.

2011. jún. 20. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ettől hisz majd valaki könnyűvérűnek. Mi azonnal lefeküdtünk, eszembe sem jutott ilyen.
2011. jún. 20. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 3-4 hét mondjuk az első randitól számítva.
2011. jún. 20. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Megismerkedtünk, és látom, hogy tetszem neki, randi stb. Hivatalosan nem vagyunk együtt, ismerkedünk, amibe szerintem egy idő után a szex is bele fog tartozni. Az első és egyben utolsó párommal 4 hónapig vártunk, mikor elvette a szüzességem.

Akkor kb. egy hónapot várok.

Köszönöm.

2011. jún. 20. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kár ezen gondolkoznod... Az ilyet nem lehet megtervezni, a dolog úgyis magától alakul ki. Amikor megvan a kellő bizalom, a romantikus hangulat...

És ahogy az egyik előttem szóló is írta, nem ettől tartanak majd könnyűvérűnek!!!!

2011. jún. 20. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is egy hónap +- egy hét az úgy ideális, de ha olyan helyzetbe kerültök 2 hét együttjárás után, ne CSAK ezért utasítsd vissza. Ha amúgy sem akarod még vele, akkor viszont nem kötelező egy hónap után sem.

19/N

2011. jún. 20. 18:18

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!