Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagy happyendes szerelmes filmek?
Figyelt kérdés
Mondanátok nekem olyan szomorú, vagy boldog szerelmes filmeket, aminek komoly háttere van, tehát elgondolkodtató, és amiben a szerelem tiltott, tehát a két fél nem szeretheti egymást. ?2011. jún. 20. 12:33
1/15 anonim válasza:
Szerelmünk lapjai (The Notebook)
Ez az egyik kedvenc filmem, nagyon szép és szomorú, de egyben boldog is. Ja, és tiltott a szerelem! Nézd meg mindenképp! Aztán írd le, hogy tetszett.:)
2/15 anonim válasza:
Trisztán és Izolda és Notebook(Szerelmünk lapjai) a két kedvenc filmem a romantikus kategóriában, pedig fiú vagyok. Öszinte barátság egy fiú és egy lány között, nem minden rózsaszin, vannak problémák...a többi romantikus film csöpögös, unalmas de ez a 2 mestermü.
3/15 anonim válasza:
Nekem Az időutaz felesége is nagyon tetszett! Pedig nem nagyon szeretem az ilyen nagyon romantikus filmeket, de ezen még bőgtem is... :)
5/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 20. 12:59
6/15 anonim válasza:
Eat Pray Love, ne pont olyan mint amit a leírásban kértél, de eléggé komoly gondolati sík van benne ami ide kapcsolódik.
7/15 anonim válasza:
Séta a múltba...egyik legszebb szerelmes film, amit láttam
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2011. jún. 20. 13:06
9/15 anonim válasza:
eszem azt a nyáltól habzó szíveteket.
10/15 anonim válasza:
P.S I love you
Before sunrise
Before sunset
Édes november
Rakoncátlan szív
Ősz New Yorkban
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!