Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bobbek kérdése:
Menstruáció alatt teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
A párommal már több mint másfél éve vagyunk együtt és született már egy gyermekünk, aki most lesz 7 hónapos. De én egyenlőre nem szeretnék többet, viszont a párommal nagyon megkívántuk egymást 3-szor is a menstruációm alatt és nem védekeztünk. Ez idő alatt teherbe lehet esni?2011. jún. 20. 11:20
1/4 anonim válasza:
hát elvileg akkor is teherbe lehet esni,de kicsi esélyel,mert akkor elvileg nincs peteérésed.de van akinek akkor is lehet elvétve érett petéje.de nem ez a leggyakoribb.én fél éve nem szedek gyogyszert,nem védekezünk.csináljuk amikor akarjuk és nem jött össze a baba,hiába szeretnénk,szóval nem hinném másoknak olyan könnyen menne a teherbe esés,föleg nem akkor mikor elvileg nincs is peteérés...
2/4 anonim válasza:
Elvileg nem lehet.A párommal mi is kb 2 hónapja sehogysem védekezünk,semmikor,és én sem estem még teherbe :/
3/4 anonim válasza:
Igen, teherbe lehet esni. Kicsi az esélye, de attól még előfordul. Máskor védekezzetek, ha nem akarsz gyereket vagy egy abortuszt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Abortuszt sosem csináltatnék, de gyereket még csak később szeretnék, igyekszem én vigyázni, csak a párom kissé heves természetű...
2011. jún. 21. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!