Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen különbség van a szeretkezésben, ha a fiú egy közel azonos vagy kicsit magasabb lánnyal bújik össze, vagy ha egy jóval alacsonyabb lánnyal?
Figyelt kérdés
Pl. ha kb. egyforma magasak, akkor a behatolás közben könnyebben tudnak csókolózni is? Ha a lány érezhetően alacsonyabb, akkor megy ez könnyebben vagy inkább azonos magasság esetén? Csak hogy nem kelljen se összegörnyedni, se előre-hátra csúszkálni a lányon... :-)2011. jún. 20. 10:48
1/8 anonim válasza:
Állva nem lehet szexelni és ha a lány magasabb hátulról se könnyű. Hacsak nem tudod változtatni szex közben a magasságodat nem tudom ez miért fontos. Ha ágyba kerültök úgyis azt csináljátok vagy úgy csináljátok ami élvezetes és megoldható.
2/8 anonim válasza:
szerintem a kicsi lányok a legjobbak. szűkebbek.
3/8 anonim válasza:
A kicsi lányok nem szűkebbek... Ugye a kicsi alatt nem a korára célzol egy lánynak.. Mert mondjuk egy 12 éves tuti szűkebb, mint egy már szexuális életet élő 20-on éves lány.
Istenem...
Egyébként, szerintem nem igazán van érezhető különbség. Én nem ez alapján választok magamnak párt. :) Érted.
Pl nekem egy magas barátnőm van,(aki remélhetőleg augusztusban már a feleségem lesz) kb egy magasak vagyunk. Tökéletes vele a szex!!
Volt alacsony barátnőm is. Hozzá össze kellett görnyednem mikor meg akartam csókolni. Illetve semmivel sem volt szűkebb a puncija...
Nekem alapból jobban tetszenek a magas lányok. Azon a szexi hosszú combok...Jó köztük elveszni :)
üdv.
Egyébként
6/8 anonim válasza:
Nem sok mindent befolyásol. Én 172 cm vagyok. Volt partnerem, aki 156 cm volt, és 190 cm-es is volt (ezek testmagasságok). Egyikkel sem volt olyan gond, amit írtál. Mondjuk a 190-esnél éreztem, hogy ő nagyobb és mások a testarányok, de nem volt gond. A 156 cm-est olyan játékbabának éreztem :)
7/8 anonim válasza:
Pár centi különbség nem számít az ágyban. A pasim 4 centivel alacsonyabb nálam de szex közben egyáltalán nem zavar, mivel én sovány vagyok, ő meg elég izmos és nagydarab és én azt szeretem ha egy pasi "beterít" a testével :D
8/8 anonim válasza:
A testmagasságnak és a punci szorosságának nincs köze egymáshoz. ez utóbbit izmokkal lehet növelni vagy csökkenteni, szóval egy szexuális életet élő 20-on éves lány puncija is lehet szűk, akár szűkebb is mint egy 12 évesé, ha megszorítja az izmait.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!