Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Durex a legdrágább óvszer - akkor a legbiztonságosabb is?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 09:20
1/5 anonim válasza:
a legbiztonságosabb ha nem szexelsz...am nem hiszem azért alegdrágább,mert fel lett kapva...de az összes gyogyszertári tutira megbizhato hisz akkor nem lennének forgalomban...
2/5 anonim válasza:
Tegnap vettem két dobozzal. Egyik made in Thailand, a másik made in India. Hát nem örülök túlzottan...Valahogy nyugodtabb lennék egy made in Germany felirattól. Mondjuk a Durex nálam még nem szakadt, viszont a Lifestyles vagy hogy hívják már igen kétszer is. Azóta azt nem veszek, ha más nincs, akkor se.
3/5 anonim válasza:
Az én tapasztalatom szerint a Durex az egyik legrosszabb. Bevált viszont a Lifestyles-sosem szakadt még el.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez nem logikus. Nem mindig a legdrágább a legjobb. Ez pedig az óvszerre is igaz. Mi pl masculan-t használunk mert az vált be (már amikor használunk, mert inkább gyógyszert szedek) abból is a piros dobozos... (extra vékony)
5/5 Bogaro válasza:
Azért drága, mert sokat reklámozzák. A reklámot is fedezni kell valamiből, veled fizettetik meg. MI is Masculant használunk, semmi gond nem volt vele eddig. Nem reklámozzák---> egy 10-es doboz 800 ft, míg Durexből egy 3-as ennyi! Érdemes átgondolni vajon miért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!