Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiwánom a sexet de félek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiwánom a sexet de félek szégyelem magam és nincs is kiwel . Szowal hiwtak mar csak nem tutam elmenni . Ha walaki nem szuz azt hogy lehet eszre weni?

Figyelt kérdés
Segitsetek kerlek
2011. jún. 20. 08:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
tetszik***
2011. jún. 20. 12:23
 12/16 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik ne nezetek en igy irok es fogadjatok el 15 Wok
2011. jún. 20. 12:25
 13/16 anonim ***** válasza:
De értelmileg 10 éves, gratulálok... Ha még ahhoz is éretlen vagy, hogy normálisan leírj 3 mondatot, akkor a szexhez túlságosan is... Nőj fel, utána játssz felnőtt játékokat, mert az ilyen éretlen felfogásból lesznek a tinédzserterhességek...
2011. jún. 20. 12:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj legozni.
2011. jún. 20. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Na menjél szépen homokozni!
2011. jún. 20. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:

09:56 vagyok.és 13.mégis tudok normálisan írni.

meg hogy ne nézzük a kérdést,ha nem tetszik?utána meg csak te rinyálnál,hogy nem kaptál választ a kérdésedre..

amúgy meg valószínűleg normális,hogy kívánod a szexet ilyen idős korban-szerintem-csak a hormonok,meg a kíváncsiság miatt van.

2011. jún. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!