Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért tagadjátok, hogy kívánjátok a szexet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 01:50
11/24 anonim válasza:
Én is beszélgetek a szexről... nem erről van szó.
De nem értem mit vársz egy baráti beszélgetésnél...
Hogy azt mondja a csaj ismerősöd neked szemtől szembe, hogy : Ó...ááá.. Úgy kívánom a szexet, hogy ha hazamegyek, tövig magamba tolom a hatalmas lila vibrimet...
:)
13/24 anonim válasza:
Azért mert valószínűleg nem lányokkal és nőkkel beszélgetsz ilyesmiről,hanem 12-14 éves gyereklányoknál erőlködsz.
14/24 anonim válasza:
Én barátnőm már a kapcsolatunk elején kihangsúlyozta hogy neki fontos a szex, és kívánja is :D:D Én meg férfi létemre miért ne dugjam meg? :D
15/24 anonim válasza:
Ha kívánom és szóba jön, akkor én elmondom, hogy kívánom, miért ne mondanám... de ha egyszer abban a pillanatban kb más sem hiányzik jobban a hátam közepére (irónia), mint a szex, akkor nem fogom azt mondani, hogy ó igen baromira kívánom, hogyha egyszer nem így van. Remélem érthető. Amúgy igenis minden nő számára fontos a szex, aki valaha is élt át orgazmust... :)
16/24 anonim válasza:
Én inkább a szingli lányoknál nem értem a tagadást. Jó aki még 25 évesen is szűz, annak úgy kell, de azért tagadni a szexet, mert "csak avval csinálom, akit szeretek" szöveget magolja a csaj...
17/24 anonim válasza:
én egyáltalán nem tagadom hogy mikor mennyire kívánom. szerintem szánalmasak azok a csajok akik megjátszák az apácát h ők sose.. :'DD
18/24 anonim válasza:
Csak az tagadja, akit nincs, aki megd*gjon :).
19/24 anonim válasza:
Én nem tagadtam soha sem sőt én még azt is kimondom, hogy igen szoktam masztizni mert szükségem van rá hiszen most nincsen pasim.
17/L
20/24 anonim válasza:
Nem tagadom,hogy kívánom a szexet.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!