Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá barátnőmet a szopásra?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom már arra hogy leszopjon barátnőm viszont ő még nem szeretné meg fél hogy bénázni fog viszont már 5 hónapja járunk így szerintem ez nem olyan nagy kérés...én már megujjaztam őt párszor de lehet kikéne nyalnom hogy viszonozza az orált?Akik tapasztaltabb fiúk ezen a téren adhatnának pár tippet köszi!2011. jún. 20. 01:47
1/13 tetro válasza:
vidd el valahová vacsorázni. kezdjétek el etetni egymást apró falatkákkal. aztán mond neki, hogy játszatok olyat, hogy ő becsukja a szemét, te eteted tovább, és találja ki épp ilyen ételt kapott. pár falatot adj neki így, aztán mikor már élvezi a játékot és szépre nagyra nyitja a száját, halkan állj fel, vedd elő a pöcörödet és told bele a szájába. jó ha közvetlenül előtte valami olyan ételt adtál neki, amit nem rágni kellett, nehogy rögtön harapjon. pl rendelj valamilyen mousset.
2/13 anonim válasza:
61% os szuper módszere! :DDD
Figyelj mrá, ne nyaggasd a csajodat. Lehet ő nem szereti az orális szexet. Egyébként meg, mi az hogy "szerintem ez nem olyan nagy kérés" ?? Látszik, hogy még gyerek vagy. Lehet, hogy neki igenis nagy kérés. Vedd már észre magad!
A másik: Csak azért csalnád ki, hogy viszonozza az orált? Szereted te ezt a lányt egyáltalán?
Én kb 2 évig nem orálszexeltem a pasimmal, mégse cseszegetett miatta... kivárta mire én érzem azt, hogy szeretném.. Érted? Nem akart rávenni ilyen meg olyan kis béna trükkökkel... Ő egy tök figyelmes pasi! Szerintem ezért mentem hozzá feleségül.
23/N
3/13 anonim válasza:
Úr Isten, az utolsót nehogy megtedd, le fog hányni a csaj. :D Szerintem kérd meg szépen finoman, mondd el neki, hogy ez neked igen jól esne, na és persze nem árt viszonozni sem, ha ő is szeretné.
4/13 anonim válasza:
*nyalnád
(nem pedig csalnád) :) sorry
5/13 s1xpack válasza:
Én mint pasi azt mondom, hogy nem kell erőltetni! Ha akarja akkor majd úgyis megcsinálja! Ha rárontasz annál rosszabb! Várd ki, hidd el ha szeret akkor majd mindent megtesz érted! Üdv.
6/13 anonim válasza:
Itasd le egy kicsit, ugy latszik gatlasos meg a lany.
7/13 anonim válasza:
MÁR 5 hónapja jártok?? Nafene. Az semmi, barátom. Ennyi idő után nem várhatsz e tőle semmit, pláne olyat nem, amit nem is akar. És amig te nem tetted ezt meg neki, addig ne követelőzz! Mi az, hogy ő köteles téged lesz*pni úgy, hogy te még sosem oráloztál neki?
8/13 anonim válasza:
ne vedd rá aggy neki 2 pofont tuszkold bele a szájába majd töröld bele a gec*s f*szodat a hajába sok sikert szépnapot :)))
10/13 anonim válasza:
ha nem akarja csinálni,akkor nem élvezettel és odaadással fogja csinálni,magyarul béna lesz te meg nem fogod élvezni..legyél már türelmes vele! ha erőlteted maximum annyit érsz el h szerencsétlenkedni fog,rosszabb esetben megsérti a legjobb barátodat a fogaival..erőltesd csak nyugodtan,ha nem akarod h jó legyen:) az csak akkor jó ha a lány is akarja..ezt még nem mondta neked senki te nagyokos??-.-"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!