Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak miután belém élvezett?
Figyelt kérdés
már 6 hónapja van barátom,és megígértem neki hogy egyszer kipróbáljuk gumi nélkül. miután elélvezett mit csináljak? hagyjam hogy kifollyon belőlem,vagy mi? egyáltalán ki fog folyni? mi lesz? segítsetek!2011. jún. 20. 01:13
21/31 anonim válasza:
nahnemáár
k*csög szilvásbuktások!
éhes lettem..:/ xD
22/31 anonim válasza:
Én már ennék egy kis meggyes pitét... :)
23/31 anonim válasza:
Én nem szeretem a szilvásbuktát, de szeretem a túrós batyut, nem lehetne inkább azt? Vagy ezt is azt is? Csak ne abból csináld légyszi, ami kifolyik...
25/31 anonim válasza:
túrós batyu!
egyébként, mielőtt elélvezne a srác, vegye ki... akkor nem megy beléd(nyilván:D) és nem is leszel terhes anyukám;D
bár hallottam olyat is, hogy valaki úgy lett terhes, hogy előtte kivette a srác... szóval semmi nem 100%
26/31 anonim válasza:
én nem szeretem a szilvás buktát, nekem egy nagy adag túrógombóc rendel.(de jövő héten kérdezd meg mit csinálj ha a szádba megy el)
27/31 anonim válasza:
MMmmmm, szilvás bukta, akarom, MOST!!
28/31 anonim válasza:
miután beléd élvezett, gondolkodjatok a baba nevén, és menj dolgozni hogy el tartsd -.-" milyen kérdés ez??? nagyon úgy tűnik hogy foggalmad nincs a szexről és a sperma "mellékhatásairól" :"DDDD szerintem is menj vissza babázni !
29/31 anonim válasza:
Így is babázni fog előbb-utóbb:D
30/31 anonim válasza:
Ha nem védekezel gyógyszerrel, akkor ki ne próbáld!!!!!!!
Bár, ha rögtön gyereket akartok, akkor simán :)
Vagy, ha meg engeded neki, akkor előtte szedj össze 6ezer forintot... és szex után azonnal menj el nőgyógyászhoz és kérj 72órás tablettát... Nem olcsóság, de ha neked megéri egyetlen szexért, akkor hajrá!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!