Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van nálatok különbség a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van nálatok különbség a tolerancia szintjében a melegek és a leszbikusok felé?

Figyelt kérdés
Én pl. a leszbikusokat sokkal jobban tolerálom, mint a melegeket, két leszbikus szerintem nyugodtan csókolózhatna, járhatna kézen fogva az utcán, engem egyáltalán nem háborítana fel. Viszont ha két meleg férfi tenné ezt, azt nem tolerálnám. Hozzáteszem férfi vagyok. Férfiak, nálatok megfigyelhető hasonló toleranciabeli különbség. Nők, nálatok pont fordítva van, ha van ilyen (tehát a leszbikusokat toleráljátok kevésbé)?
2011. jún. 20. 00:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

02:44

Ennek a hasonlatnak akkor lenne értelme, ha az lenne a kérdés, hogy szereted-e veled megegyező neművel csinálni. Kipróbálod és ez után meg tudod mondani, hogy igen, vagy nem. Mint a spenót - ízlett, vagy sem.

Leszbikusnak látszó szép lányokra izgulni, de undorítónak tartani a meleg pasikat szimpla álszentség, kettős mérce, semmi más. Akkor is, ha nem vallod be magadnak.

2011. jún. 20. 02:53
 12/21 anonim ***** válasza:
52%
Nálam pont fordítva van,két jó pali nyugodtan smárolhatna,viszont ha két nőt csinálná ugyanezt biztos rámjönne a hányinger.
2011. jún. 20. 05:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem különbséget tenni kva nagy hülyeség. ha 2nőről ha 2 férfiról van szó akkor is ugyanaz. melegek és kész.

engem egyik se zavar. nkem van ismerőseim között leszbikus is , meg homoszexuális pasi is, és nem undorítóak sztem. (megjegyzem én hetero vagyok.)

a pasik meg csak azért tolerálják a leszbiket (vagy bi-ket) mert izgatja őket hujjaj 2 nő csókolózik meg stb :DDD

19/L

2011. jún. 20. 09:47
 14/21 anonim ***** válasza:

kérdező te kis saját világot írtál le amit jól befalaztál csak "hamisan" l*sz*rból...

mert tegnap nyilatkozott egy leszbi, hogy párját megpuszilta az utcán vagy megfogta a kezét és megakarták verni, de volt olyan hogy megakarták késelni és már vágták pofon is. -.-

2011. jún. 20. 11:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a leszbikusokat sokkal jobban tolerálom, mint a melegeket, két leszbikus szerintem nyugodtan csókolózhatna, járhatna kézen fogva az utcán, engem egyáltalán nem háborítana fel. -----------Na ezzél válaszoltad meg kispajtás mekkora 1 szűklátókörü primitív gyökér vagy már boccs szánalom mivel masabb 2 lezbi mint 2 meleg jjaj de buta vagy!!
2011. jún. 20. 13:07
 16/21 A kérdező kommentje:
:D
2011. jún. 20. 13:13
 17/21 A kérdező kommentje:
Egyébként sokszor álszent és kirekesztő vagyok. :D Értékelem, hogy rájöttetek...
2011. jún. 20. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz rá...
2011. jún. 20. 14:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Az vagyok! Köszi a dicséreteket, sokat dobott az egómon, egyszerűen tökéletes vagyok!
2011. jún. 20. 20:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Minek,vagy kinek vagy ilyen provokatív?
2011. jún. 21. 11:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!