Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a partnerem kutyából análba?
:DDDD
Az előbb döbentve néztem, mert azt hittem igaz kutyáról van szó:DDD
Beszéld meg vele.
Nagyon egyszerű!
Készíts kézközelbe egy csupor nepáli extracsúszósat, aztán mikor benne vagytok a mókában és épp töltöd hátulról a csibét, néha húzd ki és dugd vissza. Kis megszakítás. Aztán az egyik ilyennél egy jó marékkal kenj a nepáliból a farkadra. Ügyelj rá, hogy a lehető legkeményebb legyen, mert ha puhánykodik nem fog bejönni a csel. Szóval amikor már majd szétdurran a tököd és rajta a nepáli is, akkor simán csak told be neki. Először üvölteni fog (már ha nagyobb a dákó mint 16cm), de ne aggódj ha belazul menni fog.
Ezzel az első lépésen túl vagy. Utána beszéld meg vele, hogy ha legközelebb beleegyezik akkor még élvezheti is! ;)
Gondolom a helyzet az, hogy te fiú vagy a partner meg lány. Erre a helyzetre írom.
Ha anált akarsz, beszéld meg vele előre. Legyél nagyon finom, nagyon óvatos, használjatok síkosítót, legyél türelmes. Lehet úgy csinálni, hogy ne legyen fájdalmas. Nekem először nagyon ronda dolgokat mondtak róla (amúgy iskolai biológián), hogy mennyire fáj. Akivel csináltam, nagyon ügyes volt, örömöt okozott. Nem túl gyakran, de mai napig is megtörténik, olyankor kifejezetten várom.
Sajnos sok barátnőm fél tőle, mert nagyon durván csinálta nekik valaki. Ami a filmekben van erről, azért az nem jó minta, ne abból indulj ki.
Szóval nem mindegy milyen az első ilyen élmény, ezért legyél nagyon türelmes, nagyon óvatos - és empatikus. Akkor ő is akarja majd az öröm miatt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!