Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy nem tudok elélvezni?
Figyelt kérdés
Több pasival próbáltam már és élvezem amit csinálnak,de nem tudok elmenni szex közben.Sem csikló sem hüvelyi.Egyedül csak a vibrátorral tudok eljutni addig az izgatottsági állapotig és elmenni.Önkielégítéssel is próbálkoztam már,azt viszont egyáltalán nem élvezem.Szerintem ezt a vibrátoros dolgot fiatalabb koromban elrontottam, nem kellett volna mert megszoktam ezt az erősebb vibrálást és ugye ezt azért egy férfi sem tudja... Valaki volt vagy van hasonló helyzetben ? és mit csinált?Ja igen szex közben nem vagyok feszélyezett,eltudom engedni magam és semmilyen lelki problémám nincs.2011. jún. 19. 23:33
1/5 anonim válasza:
Szakember mit mondott??
Esetleg antihullámot kell generálni, de félő, hogy akkor egyáltalán nem lesz orgazmusod. Az utolsó mondatot ne vedd figyelmbe.
2/5 anonim válasza:
Ne használj vibrátort. x időnek el kell telnie,de élvezni fogod. Én zuhanyrózsával csináltam mindig,és később ha a párom orálisan próbált kielégíteni nem ment. Aztán nem csináltam jó sokáig,meg mondtam neki,hogy hogy csinálja,hogy jó nekem és sikerült. Azóta már nagyon belejöttünk.:)
3/5 anonim válasza:
Lehet kapni már olyan kiegészítőket amik megteremtik azt a bizonyos vibrálást a férfin úgy hogy neked jó legyen ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat.Akkor megpróbálom ,amit a második válaszadó mondott. :) remélem sikerülni fog egy idő után.
2011. jún. 20. 00:08
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!