Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Havi vérzés alatt hogyan maszturbáltok?
Figyelt kérdés
Mivel gondolom többen megvárjátok míg elmúlik,de aki nemtudja annak mit ajánlanátok?2011. jún. 19. 23:26
1/11 anonim válasza:
tamponnal és nyilván ujjazás nélkül :)
3/11 anonim válasza:
Nem bonyi! Én a tampcsival szoktam.
Monnyuk utána kuka, mer totál összenedvezem.
Legutóbb a kutyimmal csináltam. tündéri pincher. Totál rámgerjedt. Szaglászott én meg totál begerjedtem, és levettem a bugyim, meg kidobtam a tampcsit.
Lefetyelte fel a vért én meg 3x is elmentem az érdes nyelvecskéjétől.
Azért kicsit furi volt, mert kutyival még nem masztiztam.
4/11 anonim válasza:
fürdés kor zuhanyrozsával
+ ez a legstreilebb ilyenkor
5/11 anonim válasza:
23:41
Ha a kutyával csinálod akkor az animal szex és nem maszti.
6/11 anonim válasza:
ugyanúgy, mint máskor. (sőt, általában ilyenkor valamiért könnyebben, gyorsabban felizgulok. illetve görcsölésnél is jólesik.)
esetleg zuhanyrózsával.
7/11 anonim válasza:
második válaszoló izgatja a CSIKÓT
8/11 anonim válasza:
A csikó izgatása annyira nem jó, mert feldühödik a kanca is, és azt már nehezebb leállítani.
10/11 anonim válasza:
wá ez király ezek a válaszok!!!amugymeg zuhanyrózsa
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!