Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért serceg a nyáltól az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért serceg a nyáltól az ember nemi szerve?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősömtől azt hallottam, hogy ha megakarsz bizonyosodni arról, hogy a partnerednek nincsen semmilyen nemi betegsége, akkor a nemi szervére kell a nyáladat juttatni és ha nincs hangja, nem serceg a nyálad akkor az egészséges.

Arra lennék kíváncsi, hogy ez csak egy legenda, vagy tényleg helytálló ez a megállapítás? Ugyanis a barátomnak a péniszén enyhén serceg a nyálam.

2011. jún. 19. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez Hülyeség xDD Már Bocsii.. ://
2011. jún. 19. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
lehet hogy a barátod egy 60-as szintű tűzelementál és felforr a nyálad:)
2011. jún. 19. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen így van, és ha serceg már sült krumplit is süthetsz rajta.
2011. jún. 19. 22:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Serceg, mint a pezsgőtabletta vagy mi? :D Nee, behalook XD Ilyen hülye kérdést:D
2011. jún. 19. 23:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Van valakinek egy igen erős kaliberű fegyvere?
2011. jún. 19. 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
Ilyet én még soha a büdös életben nem hallottam,olvastam.Sercegés..Mindjárt leköpöm a farkamat,aztán szólok,ha serceg,de csak akkor..
2011. jún. 19. 23:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok furi kérdést láttam már itt,de ez?!:D:D:D Mi az,hogy serceg? Meg mi köze a nemi betegséghez?:DD Majd mondom már a nődokimnak,hogy ezentúl nem kell engem semmivel vizsgálni,elég ha megnyálaz és ha nem serceg nincs semmi baj:DDDDDDD
2011. jún. 19. 23:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Utsó b.szki, vizuális alkat vagyok, áááá de undi máár XDXD
2011. jún. 19. 23:29
 9/14 anonim ***** válasza:
Azért ez a nyalogatós dolog egy urológusnál neccesebb...
2011. jún. 19. 23:30
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha serceg, az azt jelenti, hogy a nyálad reakcióba lépett a farka nedveivel.

Mivel a nyál pH értéke semleges a hím előnedvek meg lúgosak, így a nyálban található enzimek katalizátorként működnek, és könnyebben bomlanak fel a hidrogén kötések a férfi előnedvben ami kapcsolódik a nyálhoz és ez enyhe pezsgéssel jár.

Na már most ha neked herpeszed van, az a reakciót elősegítő enzimeket gyilkolja így a pezsgés csak lassan és nagyon enyhén indul be. Ellenben ha heves, valószínűleg fenn áll a szifilisz gyanúja, mivel az erősen el tudja tolni a testnedvek kémhatását ezzel hevesebb reakciókat váltva ki.

Tehát ha a barátod farkán csak enyhén serceg akkor AZONNAL orvos, és ezt tessék neki elmesélni, mert a herpesz szájon csak kellemetlen de a nemi szerveken kialakulva veszélyes is lehet.

2011. jún. 20. 00:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!